Sergej dobio pitanje zašto ga Muslin ne zove u reprezentaciju: Ovo su jedine dve rečenice koje je izgovorio posle toga!

Zvezdi Lacija nije bilo do priče kada je u pitanju reprezentacija Srbije u koju nikako da dobije poziv selektora Muslina

  • 28

Od spiska do spiska selektora Slavoljuba Muslina, navijači se iznova i iznova nadaju da će na njemu biti ime Sergeja Milinković Savića. Međutim, Muslin je istrajan u tome da za njega trenutno u ovoj koncepciji i sistemu nema mesta, ili mu nije potreban.

>>> Muslin objasnio zašto nije zvao Sergeja Milinkovića Savića! (VIDEO)

Sergej je sjajno počeo i novu sezonu u Laciju, na odličnu formu potvrdio je golčinom za pobedu u poslednjem kolu. Milinković - Savić je jedan od najboljih igrača rimskog kluba, a ovog leta bio je na meti mnogih velikih klubova, ali su Lacijali sve unosne ponude odbijali. U razgovoru za Žurnal pričao o je o dešavanjima u Italiji, početku sezone, a neizostavno je bilo i pitanje o reprezentaciji i tome što ga nema na spisku.

- Ne mogu zausta da pričam o državnom timu. Pratiću Orlove i želim im uspeh do kraja kvalifikacija za Svetso prvenstvo - jedino je što je Milinković Savić rekao u opširnom intervjuu za Žurnal, gde je pomenuo i plasman oba srpska kluba u Ligu Evrope.

- Iznenađem sam. Sjajna je to stvar za srpski fudbal, da im ubuduće tu stalno bude mesto. Drago mi je za večite, iako sam navijač Vojvodine - istakao je vezista Lacija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nesa CZ

    30. avgust 2017 | 11:02

    Vazno da je pozvao Tosica...opet bam delimicno menadzeri kroje ekipu...cuj bambi Tosic, a nema Sergeja...

  • Lepi

    30. avgust 2017 | 11:12

    Sine samo napred!!!

  • Petar

    30. avgust 2017 | 11:50

    Sergej glavu gore , nastavi da briljiras u najjacoj ligi na svetu. Gde si jedan od najboljih i najskupljih fudbalera. A menadzer Muslin ce kako radi tako i proci. Samo napred i ne pristaj na reket koji je uslov za igru u reprezentaciji, cak i tebi takvoj igracini.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA