≫ 

PROMENE U FSS: Zoran Stojadinović menja Bunjevčevića na mestu sportskog direktora!?

Nekadašnji sportski direktor Crvene zvezde ulazi u FSS

  • 31

Velike promene spremaju se u Fudbalskom savezu Srbije!

Odlazak sleektora Slavoljuba Muslina je i više nego izvestan, a izgleda da nije nemoguće da se desi promena i na još jednom vrlo važnom mestu u sistemu FSS.

Kako Telegraf nezvanično saznaje iz dobro obaveštenih izvora, nekadašnji sportski direktor Crvene zvezde Zoran Stojadinović jedan od najozbiljnih kandidata za funkciju sportskog direktora u Fudbalskom savezu Srbije koju trenutno obavlja Goran Bunjevčević!?

Foto: Marko Todorović

Pogotovo ako se ima u vidu da su Stojadinović i Slaviša Kokeza, aktuelni predsednik FSS, imali i više nego uspešnu saradnju u Crvenoj zvezdi. Podsetimo, Kokeza je tada bio potpredsednik, a Stojadinović sportski direktor.

Pokušali smo da dobijemo i komentar predsedika FSS na ovu informaciju kao i Zorana Stojadinovića, ali obojica su bili nedostupni. Ipak od Ivice Tončeva, koji je u to vreme takođe u Crvenoj zvezdi saradjivao sa Kokezom i Stojadinovićem dobili smo potvrdu o odličnim odnosima Stojadinovića i Kokeze.

- Prvi put zaista čujem za takvu mogućnost da je Stojadinović kandidat za sportskog direktora FSS. Ne znam ništa o tome, ali jesam radio sa predsednikom FSS i Stojadinovićem u Crvenoj zvezdi i mogu da kažem da su se uvek i dobro razumeli – rekao je kratko za Telegraf Ivica Tončev.

Da li FSS definitivno menja selektora, sportskog direktora ili su će sve ove priče biti samo ''rekla-kazala'' na kraju, ostaje da se vidi naredne sedmice.

Uostalom, u intervjuu za Sportski žurnal, Kokeza je najavio da će sledeće nedelje razgovarati sa selektorom i sportskim direktorom o tome šta i kako dalje.

(M. Marić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miodrag

    21. oktobar 2017 | 17:09

    Sram vas bilo. Politicke igre da se uzmu pare.

  • Pele

    21. oktobar 2017 | 13:28

    Klupko se otvara. Znaci Muslin nije dozvolio da mu sa strane sastavljaju tim,zato ga i najurili,a sad dolazi "sportski direktor" sa novim selektorom koji ce deliti procente

  • Gogi

    21. oktobar 2017 | 16:42

    E sad je borba za poziciju i ko ce vise da zgrne para iz saveza kad dobijemo pare za kvalifikacije.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA