Vanredan potez Zvezde pred Keln: Marakana će biti zaključana pola sata pre utakmice!

Ko zakasni, ili dođe na stadion neposredno pre početka meča, neće ući na meč decenije

  • 15

Crvena zvezda je obavestila sve navijače da požure na utakmicu protiv Kelna predstojećeg četvrtka jer će svi oni koji ne dođu na stadion najmanje 30 minuta do početka meča, neće ući na stadion, jer će se kapije iz bezbednosnih razloga zatvoriti ranije.

>>> Partizan odredio cene karata za 156. Večiti derbi: Delije će biti u neizvesnosti još neko vreme!

- Kapije stadiona otvoriće se u 18.00 časova, tri sata pre početka utakmice, te molimo posetioce da dođu na vreme kako bi izbegli nepotrebne gužve i zadržavanja na ulazima stadiona, Takođe iz bezbednosnih razloga, kapije stadiona zatvoriće se pola sata pre početka utakmice, stoga je neophodno da se na stadion dođe ranije.

- Licima pod dejstvom alkohola neće biti dozvoljen ulaz, a kontrola ulaznica će se vršiti u dve etape, tj. kroz dva bezbednosna prstena. Apelujemo na sve posetiloce da ne nabavljaju ulaznice od preprodavaca, jer će svako lice sa neispravnom kartom biti vraćeno, a potom i procesuirano od strane nadležnih organa. Svi koji su karte kupili na blagajna stadiona „Rajko Mitić“, ili putem interneta na sajtu iticket.rs, imaju ispravne karte.

- Ukoliko karte nisu kupljenje direktno već preko posrednika, postoji šansa da se radi o falsifikatu. Smeštaj gostujućih navijača predviđen je na južnoj tribini, ulaz na kapiju 24 (sektori 6,7 i 8) - objavljeno je na sajtu Zvezde.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Terza i Ćoki srpski velikani

    4. decembar 2017 | 20:24

    Zar stadion ne nosi ime Raka Mitića nekadašnjeg napadača Partizana?

  • Dača

    4. decembar 2017 | 22:00

    Poslednji put kad sam bio na stadionu Rajko Mitic,Srbija-Gruzija usla su cetiri pijana i nadrogirana klinca.Nije mi jasno kako je ta gamad uopste usla u takvom stanju na stadion.Uglavnom,usli su na stadion gde smo vecina bili sa decom.Naravno,trava se motala tu na licu mesta i kad su se dobro nadrogirali poceli su da maltretiraju sve oko sebe.Ustanes sa stolice i kad hoces da sednes vidis da su ti ispljuvali stolicu.Mnogi od nas su zažalili sto su uopste dosli tu da "gledaju" fudbal!!!

  • Ja

    4. decembar 2017 | 21:00

    Smesni su cuj ovo osobama pod dejstvom alkohola nece biti dozvoljeno da udju.Pa pola navijaca cirka pred tekmu a i ja sam pa ko ce vam onda doci zapad i malo istoka.Jos je i hladno treba malo zestine za 4 sata napolju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA