Runi i Sigurdson su paklen tandem: Everton je konačno onaj pravi! (FOTO)

"Karamele" pobedile Svonsi 3:1

  • 1

Do pre samo nekoliko nedelja fudbaleri Evertona bili su sporadično predmet podsmeha navijača u Engleskoj zbog očajne forme i niza loših rezultata, ali taj period je sada prošlost.

Plavi tim iz Liverpula je vratio osmehe na lica svojim navijačima, Sem Olerdajs je vodio "karamele" do nove pobede, treće u prethodna četiri kola, u ponedeljak uveče protiv "fenjeraša" Svonsija 3:1, u poslednjoj utakmici 18. kola Premijer lige.

Moćno deluje tandem u ofanzivi Vejn Runi i Gilfi Sigurdson, momak od 45 miliona funti koje su se slile upravo u kasu Svonsija minulog leta.

Nije majstor sa Islanda imao milosti prema bivšem klubu, postigao je efektan gol za 2:1, posle čega je Runi potvrdio trijumf iz jedanaesterca.

Bio je to drugi penal kapitena domaćeg tima, prvi mu je Fabijanski pročitao, ali je popravio Kalvert-Levin i odbitak sproveo u mrežu, na veliku radost i samog Runija, strelca 10 golova ove sezone.

Sve to dešavalo se posle vođstva velških "labudova" u režiji Leroe Fera u 35. minutu, za nadu u povoljan ishod gostiju, međutim bodove će morati da traže na nekom drugom mestu, a ako ovako nastave, od sledeće sezone sakupljaće ih u Čempionšipu.

Svonsi je poslednji na tabeli sa 12 bodova, dok je Everton nastavio proboj ka pozicijama koje vode u Evropu.

Foto: Tanjug/Ap

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • čarls bronson

    19. decembar 2017 | 00:01

    Ko je gledao utakmicu video je jedan mrtav tim koji je imao sreće što mu je protivnik bio još veći mrtvac . Lično , ja sam zadovoljan jer sam pogodio broj golova , I1+ i II2+ ,tako da će sutra, kada se pojavim na šalteru u Sokeru , novac promeniti uobičajeni smer kretanja .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA