≫ 

Izdat nalog za hapšenje predsednika PAOK-a i još četvorice ljudi! Tek dan posle skandala, reagovala policija (VIDEO)

Šta se čekalo, kad su svi videli pištolj u prenosu?

  • 4

Grčka policija izdala je nalog za hapšenje prvog čoveka FK PAOK, Ivana Savidisa, koji je bio naoružan na utakmici protiv AEK-a.

Duel je završen skandalozno pošto je poništen pogodak PAOK-a u 90. minutu, Savidis je sa pištoljem u pratnji četvorice pripadnika obezbeđenja napao sudiju i predstavnike AEK-a, što je obišlo sve svetske medije.

Revoltirani su Grci i njihovi mediji, a prema informacijama iz Soluna, tužilac je izdao nalog za hapšenje Savidisa i pripadnika obezbeđenja.

Nalog se ne odnosi na posedovanje oružja, za šta Savidis ima dozvolu, ali mu na stadionu i na meču, u sukobu sa pripadnicima policije i pretnjama koje je izrekao, nikako nije bilo mesto.

I pored ovoga, grčki mediji su revoltirani što Savidis nije uhapšen još sinoć kada se sve videlo pred milionskim auditorijumom.

Policija i pravosudni organi su već od početka bili upoznati sa svim činjenicama, ali su tek naknadno reagovali - oružje je na sportskim objektima nedozvoljeno.

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kostas

    12. mart 2018 | 15:19

    Puko covek od tolike nepravde prema PAOK-u koja traje par godina. Ne kapiram zasto se na sve nacine opstruise ovaj klub da postane prvak. Zato su proziveli toliki naboj izmedju Soluna i Atine. Isprovociraju namernim sudijskim greskama, opstrukcijama, nepravdom solunjane, a kad navijaci odreaguju, onda donose kazne koje su unapred isplanirali. To je jasno kao dan. Ne opravdavam naravno oruzje, i gadjanje nekog, ali da linse neko pita zasto Olimpiakos MORA po svaku cenu da bude prvak!? I pretprosle godine su PAOK-u oduzeli zasluzenu titulu. Podrska Solunu. Srecno i Arisu da se vrati u 1.ligu. Eto, i njih su na silu odgurali u drugu ligu. Napred PAOK!

  • Dinela

    12. mart 2018 | 10:16

    To mobitel samo futrola u obliku pistolja ha ha

  • Bastion

    12. mart 2018 | 21:34

    Kostas paok je turski klub zato ne može da bude prvak

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA