Koji srpski fudbaleri su pokazali tetovaže na listu noge? Dve su brutalne, a jedna pretužna, za tragično nastradalu drugaricu (VIDEO)

Sergej Milinković Savić i Aleksandar Prijović imaju iscrtane prave murale, dok jedan fudbaler ima posebno emotivnu

  • 21

Srpski fudbaleri počeli su u ponedeljak pripreme za Svetsko prvenstvo u Rusiji, a prvi trening bio je nešto laganijeg ritma, kako je po njegovom završetku objasnio selektor Mladen Krstajić.

Atmosfera je bila odlična, igrači dobro raspoloženi i nasmejani, pa su tokom treninga padale i šale kada bi se nekome proturila lopta kroz noge u krugu ili slično.

>>> Svi su blenuli u seksi ženu Peđe Mijatovića na svadbi Piksijeve ćerke: A tek kada joj vidite fotke u kupaćem... (FOTO)

Mnogi naši fudbaleri su i veliki ljubitelji tetovaža, a neki od njih imaju iscrtano i skoro čitavo telo. Mnogima je iscrtan popularni "rukav", a jedno od omiljenijih mesta je i list butine.

Na tom mestu smo na prvom treningu zabeležili nekoliko tetovaža - kod Sergeja Milinković Savića, Aleksandra Prijovića i Nemanje Radonjića.

Foto: Telegraf

Radonjić ima najmanju tetovažu, ali njena simbolika je jaka, jer je posvećena njegovoj drugarici koja je preminula u tragediji na Adi Huji, Anastasiji Stajić (16). Na Radonjićevom listu su ispisane reči "Bebče princeza", uz anđeoska krila i nekoliko zvezdica.

Sadašnji fudbaler Zvezde je bio veoma potresen kada je saznao za tragediju i smrt svoje prijateljice.

Nemanja Radonjić; Foto: Profimedia

- Bila je tako luda i puna života. Svaki dan živela je punim plućima i uvek se smejala. Bila je divna osoba, osoba koja bi bila uvek tu za tebe. S njom nikad nije bilo dosadno. Svaki trenutak s njom je nezaboravan. Imala je planove, želela je da živi, ali nažalost... smrt ju je preduhitrila.

Preminula Anastasija Stajić; Foto: Facebook/Marko Grujic

- Sada je među anđelima i sve nas gleda. Zauvek će biti u našim srcima, naša Bebana... Neko će da pomisli da ovo stavljam zbog lajkova. Ne, samo ne mogu da verujem da moje drugarice više nema, ne mogu da vam opišem kakva je to legenda bila za mene... Kao i uvek, „bog uzima najbolje“. Nedostajaćeš nam, Bebče - napisao je tada Radonjić.

Sergej Milinković Savić i Aleksandar Prijović imaju prave murale na nozi, a kako izgledaju njihove tetovaže pogledajte u priloženom videu.

(D. U.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    29. maj 2018 | 13:00

    Fudbaleri su posebna vrsta prostaka i seljaka. Retko koji ima trunku stila,šmeka,elegancije i lici na muskarca

  • Bes

    29. maj 2018 | 12:50

    Sta da rade besni momci!!! Dok neko gladuje oni besuju tuđim parama. Zaradili ha ha ha!!! Radili neki veliki posao, dok drugi. Žive sa 20 - 25 hiljada dinara!!!! Oni se razmecu, bez imalo humanosti u sebi. Svaka čast pojedincima ali je i njih malo.

  • Filip

    29. maj 2018 | 14:07

    ugledajte se na Nevena Subotica!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA