Zvezda protiv Tamiša u neobičnom terminu u Železniku!

Utakmica poslednjeg kola grupe A Super lige Srbije između Crvene zvezde i Tamiša igra se u utorak od 13 časova u Železniku

  • 5

Trener košarkaša Crvene zvezde Milenko Topić izjavio je da ekipa mora da nastavi u pobedničkom ritamu i u poslednjem kolu Superlige Srbije protiv pančevačkog Tamiša kako bi osigurala lidersku poziciju u plej-ofu. Kako je naveo, nije zaboravio na prethodnu utakmicu Zvezde i Tamiša, kada su crveno-beli do poslednjih sekundi strepeli za pobedu do koje su došli trojkom Stefana Jankovića.

>>> Lazić poručuje: Možda finale bude bez Zvezde i Partizana (FOTO)

- Nakon pobede nad Zlatiborom važno nam je da nastavimo u istom ritmu i da sačuvamo prvo mesto, koje nam donosi prednost domaćeg terena u nastavku takmičenja, kada praktično počinje pravi plej-of. Protiv Tamiša moramo da odigramo maksimalno, jer se dobro sećamo kako smo došli do pobede u Pančevu - izjavio je Topić za klupski sajt.

Momci, samo oprezno sa Pančevcima: Milenko Topić trener Zvezde Foto: MN Press

On je naglasio i važnost povratka na teren iskusnog Pera Antića, a da su Marko Keselj i Stefan Janković pod znakom pitanja za sutrašnju utakmicu.

- Važno nam je i da se Antić vratio, videli smo koliko znači ekipi, a sada je važno a dođe do rutine i takmičarskog ritma nakon dužeg odsustva. Zbog lakše prehlade i povrede pod znakom pitanja su Janković (zbog povišene temperature nije igrao protiv Zlatibora) i Marko Kešelj", rekao je Topić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rola

    14. maj 2018 | 16:02

    Sta se cudite mormalno je d FMP-2 igra kod kuce u predgradju Zeleznik.Blago njima najzad su svoj na svome.Svi u Zeleznik da podrzimo nas tim i sacuvamo prvo mesto.

  • Racki

    14. maj 2018 | 16:24

    Kako hala sad ispunjava uslove..dal ce biti zabrana za gostujuce navijace...

  • Hmmmmm

    14. maj 2018 | 16:18

    Konačno pravi domaći teren!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA