≫ 

Navijači Olimpijakosa ne mogu da prežale zastave koje su im oteli Grobari: Ozbiljna grupa nasela na neverovatnu foru i pogubila transparente (VIDEO)

Izgubili su čak četiri zastave i barjak uoči 146. Večitog derbija

  • 23

Navijački svet širom sveta od žreba za 3. kolo Lige šampiona priča samo o duelu Partizan - Olimpijakos. To nije nikakvo iznenađenje, jer su atinski crveno-beli u bratskim odnosima sa navijačima Crvene zvezde, pa nema sumnje da će Pirejci imati podršku Delija u Beogradu.

>>>  1600 Grobara u Atini ili potpuna zabrana gostovanja za meč godine: Sprema se neviđeno obezbeđenje zbog susreta Partizana i Olimpijakosa

I navijači Olimpijakosa su redovni na Večitim derbijima i njihove zastave uvek krase ogradu severne tribine, bilo na Marakani ili na stadionu Partizana.

Međutim, na 146. Večitom derbiju, njihove zastave su završile na Jugu. Uglavnom su to bile zastave navijača Olimpijakosa sa Lefkade, a za njihovu grupu je važilo da ima respekt među najokorelijim navijačima iz Atine, kao i kod Delija, i da nisu u pitanju ''tamo neki turisti sa ostrva''.

Grobari su se maksimalno potrudili da dođu do zastava, a navodno su uspostavili kontakt putem društvenih mreža sa navijačima Olimpijakosa iz pomenute grupe, te su se mesecima dopisivali, i poredstavljali se kao navijači Zvezde, uz kamuflirane profile na kojima su dominirala obeležja Zvezde.

Printskrin: Youtube/GROBARI.NET

>> Prva reakcija navijača Partizana posle žreba: Grobari najavili pakao Olimpijakosu i podsetili Gate 7 na pesmu iz 2009! (VIDEO)

>>> Srbin iz Olimpijakosa se oglasio: Marko Marin objavio fotografiju sa Zvezdom! (FOTO)

Grci su naseli na ''foru'', i otkrili su kada dolaze u Beograd, a to je Grobarima bila ključna informacija. Po sletanju u Beograd pred derbi, umesto Delija na aerodromu su ih sačekali Grobari koji su se prikrivali iza profila lažnih navijača Zvezde i oteli su im četiri zastave koje su imali sa sobom. Postoji i neproverena priča da se potezalo i vatreno oružje u tom napadu prilikom otimanja transparenata.

Sve to prikazali su na derbiju, uz još neke Zvezdine zastave. Ipak, utisak je svih bio da su upravo te zastave navijača Olimpijakosa imale najveću navijačku vrednost kao trofej.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA