SUSRET ŽIVIH LUTAKA: Pravi Ken i Barbika se ne podnose (FOTO)

Živa Barbika Valerija Lukjanova nakon susreta sa "Kenom" Džastinom Džedikom je rekla kako su mu usta prevelika, dok je Džedika za nju kazao da je lepa ali da mu liči na transvestita

  • 10

Najpopularniji u svetu Matelovih lutaka su svakako Ken i Barbi koji su devojčicama uvek predstavljali simbol idealnog para. Ipak, tako nije u stvarnosti, pravi Ken ipak nije suđen Barbi, tačnije, ovaj "živi par" se ne podnosi.

Naime, susret prave Barike Valerije Lukjanove i pravog Kena Džastina Džedika, nije prošao baš najbolje, umesto varnica, ovo dvoje nesuđenih uputili su jedni drugima teške reči.

Naime, Lukjanova koja je čitav život posvetila svom izgledu, ugradila je silikone i stavila sočiva kako bi izgledala kao prava Barbika. Za razliku od nje, Ken je uradio 90 operacija na koje je potrošio preko 100.000 dolara.

- Zaista je prelepa, ali mi smeta što toliko šminke stavlja. Ponekad mi zaista liči na transvestita - rekao je Ken za Barbiku. Međutim, ni Barbika nije imala reči hvale za njega.

- On se usuđuje da kaže nešto o meni koja sam imala samo jednu operaciju. On je pokretna plastika, imao je 90 operacija na svom telu. Takođe mislim da je Džastin zgodan mladić ali su mu usta predimenzionirana - zaključila je Lukjanova.

Iako joj se nisu svideli Džastinovi komentari Valerija je istakla kako je ona prezadovoljna svojim izgledom jer "kada izgledate kao lutka, vi ste onda idealna žena".

(I. D. / Foto: Facebook)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA