≫ 

7 dana sam njuškala dečku po telefonu da vidim da li me VARA - a otkrila sam nešto što uopšte nisam očekivala

Trećina ljudi proverava mobilni svog partnera i tajno čita njegove poruke, petina proverava s kime je razgovarao, a paranoja ide to te mere da svaki deseti briše sumnjive poruke iz straha da ne budu pogrešno protumačene

  • 4

Mnoge žene nemaju porverenje u svog partnera i često padaju u iskušenje da pregledaju njegov mobilni kako bi se uverile da je sve u redu.  Jedna od njih je Sara iz Beograda, koja je odlučila da svake noći proveri šta njen dečko radi i kako provodi vreme dok nije sa njom.

Ako nećete da vas ostavi dečko, DRŽITE JEZIK ZA ZUBIMA i ove stvari NE pričajte drugaricama!

Žene, ovo morate da znate: 8 TAJNI KOJE VAM MUŠKARCI NI ZA ŽIVU GLAVU NEĆE ODATI!

DAN KAD SAM SAZNALA DA ME VARA: Nisam mogla da verujem da je otac moje dece LAŽOV, GAD I PREVARANT!

Nisam očekivala da ću pronaći materijal koji bi mogao da promeni naš odnos i dovede do raskida, ali moram da priznam da mi je ova provera telefona bila prilično zabavna. Da se razumemo, nikako ne savetujem da krišom uzimate i proveravate telefone svojih voljenih, bar ne bez njegove dozvole, ali pošto ti mali uređaji čuvaju toliko informacija o nama, omogućilo mi je da shvatim kako provodi svoje vreme.

Očigledno ga troši na sport i rekreaciju. Sve u svemu, dosta toga mi je bilo smešno i zanimljivo, saznala sam neke nove stvari o njemu i sada ga više volim jer se nije naljutio što sam zadirala u njegovu privatnost i na kraju podelila sa vama.

Foto-ilustracija: Profimedia

Prvo veče: Snepčet

Snepčet je trenutno najpopularnija platforma za deljenje vizuelnog sadržaja sa prijateljima. Jednostavno se koristi, napravite fotografiju ili video snimak, pošaljete prijatelju, on ga pogleda i sadržaj nestaje dok si rekao – "Snap".

Ovo jedina društvena mreža koju moj dečko aktivno koristi. Naravno da ne mogu da vidim slike, koje je pravio, jer odmah nestanu, ali primetila sam s kime je razmenjivao sadržaj. Uglavno su to kolege sa posle, članovi porodice, prijatelji i drugari sa fudbala.

Drugo veče: Nedavni pozivi

Ako sam negde bila sumnjičava, to je bilo kod dnevnika poziva, jer sam primetila nekoliko nepoznatih brojeva. Kada sam ga pitala, rekao je da je reč o poslovnim razgovorima. On radi kao projekt menadžer i često u toku dana zove razne klijente. Proverila sam par brojeva i shvatila da je njegova priča opravdana.

Treće veče: Vajber

Mislila sam da bih ovde mogla da nađen nešto što mi se ne sviđa, ali sam se prevarila. Ovu aplikaciju koristi najviše sa mnom i sestrom, sa kojima najviše komunicira. Pronašla sam da je član dve grupe, ekipa sa kojom dva puta nedeljno igra fudbal i sa par drugara sa fakulteta. Ništa ozbiljno.

Foto: Telegraf

Četvrto veče: Navigator

Obožavam ovu mobilnu aplikaciju jer vam olakšava kako da dođete do određene lokacije u gradu. Proverila sam najnovije vožnje koje je pratio, uglavnom su bile od i do njegove kancelarije. Nije bilo nikakvih odlazaka u delova grada za koje znam da ne zalazi.

Peto veče: Beleške

Moj dečko koristi ovu aplikaciju da bi zapisao sve troškove i tako vodi računa o mesečnom budžetu. To govori koliko je odgovoran. Zasmetao mi je jedan račun za ručak od 3.000 dinara, ali sam se onda setila da smo tada bili zajedno na odmoru i da je sam platio obrok.

Šesto veče: Vesti

Ako neko najbolje zna šta ga interesuje i šta traži, onda je to Gugl. Rezultati pretrage su bili zadovoljavajući: Uglavnom su to bile sportske vesti i teme vezane za fudbal.

Sedmo veče: Tviter

Znala sam da nije tvitovao od 2015. godine jer ga pratim na Tviteru, ali sam prečešljala poruke i ljude koje prati. Nije imao sumnjivih poruka i naloge koje prati, uglavnom su spostske prirode. Izgleda da nije aktivan korisnik Tvitera, već da mu služi kao srredstvo informisanja za dešavanja u sportu.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA