Bake su nam govorile da put do muškog srca vodi preko stomaka. Ispade da to nije ni malo tačno, i da se zapravo radi o 3 potpuno neočekivane stvari! (FOTO)

Ma ništa ne brinite, zvaće vas opet, i to sigurno

  • 4

Kako da postignete svoj cilj – da osvojite muškarca, a da ga ne uplašite i oterate.  Ako je vaše ponašanje u vezama nalik na začarani krug stalnog zaljubljivanja u muškarce koji vam se nikad ne jave, vreme je da nešto debelo promenite. Frajeri vole malo izazova i neće se potruditi previše sve dok ne dobiju mali podsticaj…

Foto: Pixabay

1. Budite malo na distanci

Iz nekog razloga, žene su sebi uvrtele u glavu da su muškarci nesposobni da shvate da nam se dopadaju, i da zbog toga moramo da se potrudimo da im to jasno stavimo do znanja. I onda su se muškarci ulenjili i sad ih mrzi da se trude, a to mora da se promeni.

Umesto da vi šaljete signal da ste zainteresovani, neka on priđe vama. I onda, neka se potrudi da zadobije vašu pažnju, jer vi ste neko oko koga se vredi potruditi, zar ne?

Ako ste sanjali ovakve snove, spremite se - stiže vam nova ljubav

Zašto je to važno? Zato što ako se muškarac ne trudi oko vas na samom početku, dok se još upoznajete, neće se promeniti nikad.

Na ovaj tip osvajanja će pasti svaki muškarac

I zato nemojte da se istopite čim vam se obrati, koliko god da vam se dopada. Budite ljubazne, prijatne i opuštene, ali nemojte mu staviti do znanja koliko ste oduševljene što vam je prišao.

Ako se bojite da bi to moglo da ga otera, bez brige. Ako se to desi, to samo znači da ionako nije bio vredan pažnje.

Foto: Pixabay

2. Slobodno mu recite ‚‚ Ne"

Žena koja zna reći ne šalje jasnu poruku da je spremna izgubiti frajera, ali nikad samu sebe. Ovakav će te stav tu i tamo koštati muškarca, ali oni pravi traže upravo takve žene.

Foto: Pixabay

 3. Nikad ga ne pitajte kuda veza ide

Ako to pitate, čak će i najzainteresovaniji frajer malo stati na kočnicu. Muškarci ne vole da se osećaju zarobljeno, a ako mu date do znanja da želite da definišete tačno kuda idete, mogao bi da se preplaši. Osim toga, ovo pitanje je jasan znak da vas ima jer je očito da želite da planirate budućnost s njim.

Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

Daljinac

(D.V)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • I ja

    8. februar 2018 | 22:54

    A u bre koliko problematike ni oko cega. Ne treba da se igraju nikakve igrice. Samo treba da se u startu definise sta se hoce. Zene budite prirodne i to je sve. Ako vam se svidja tip,ne folirajte se. Ako i pobegne zbog toga, pajser je i nije bio onaj pravi za vas. Normalan muskarac nece mnogo okolisati niti ce se uplasiti normalne zene. Budite svoje i samouverene i mi cemo vam sami doci.

  • Dragana

    8. februar 2018 | 18:45

    Toliko saveta a toliko nesrecnih i nezadovoljnih

  • Key

    9. februar 2018 | 00:00

    Ne pitak kuda veza ide ali izrazi i svoje zelje i ocekivanja! Ako to ne uradis neces biti srecna :) samo tada ces znati da li ces s njim biti srecna ili ces srecu morati da pronadjes na drugom mestu ☺🌞

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA