Od ovih reči zavisi da li ćete se nekome dopasti na Tinderu

Napraviti dobar profil za društvene mreže nije lak posao

  • 0

Vaš profil na društvenim mrežama i aplikacijama za upoznavanje (Tinder, Badoo) treba da bude takav da privuče pažnju kljudi koji klikću i navede ih da im se svidite.

Ovo je pravi dokaz da vam je stalo do osobe sa kojom ste u vezi

Istraživači sa Badoo pogledali su u svoju bazu i potražili najprivlačnije profile žena i muškaraca i analizirali su njihove opise koje su ostavljali. Neke reči ponavljale su se više od ostalih. Za žene je najvažnija reč u njihovoj biografiji bila “ljubav, dok je za muškarce bila “182cm”. Na listi su se našle i teretana i muzika, a 87 odsto korisnika klikne desno na biografiju ukoliko je zanimljiva. Ovo nas ne iznenađuje jer je nečija biografija mali uvid u ličnost koja se izdvaja iz gomile.

Privucite pažnju drugih uz zanimljivi profil. Foto: PIxabay.com

Vaša biografija treba da bude pozitivna i da odiše vašim duhom i vašom ličnosti, pa ne čudi što najpopularniji korisnici upravo tako prave svoje profile. Najpopularnije su kratke biografije od 20-ak reči.

Preporučuje se da napišete nešto što je specifično za vas, poput omiljenog reditelja, jer takve stvari pomažu ljudima da vas bolje upoznaju i steknu neku sliku o vama. To će vas izdvojiti od gomile i moći ćete da se prikažete kao jedinstvena osoba koju vredi upoznati. Tako će osobi sa kojom ste “kliknuli” biti lakše da sa vama započne razgovor o nečemu što ima smisla. Bilo bi dobro i da napišete šta tražite i šta vaš potencijalni partner treba da ima i zna.

Reč koju su žene najčešće pisale je "ljubav", a muškarci prvo pišu koliko su visoki. Foto: Tinder

Najpopularnije reči koje se pojavljuju na zanimljivim ženskim profilima su: ljubav, piće, muzika, smejanje, teretana, kafa, plave oči, smajliji, pivo i hrana. Kod muškaraca su stvari malo drugačije: 182cm, porodica, psi, večera, brada, putovanje, muzika, veza, teretana i automobili.

(Telegraf.rs/dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA