Izlečite virusne bradavice sokom ovih biljaka - rezultati su odlični i vidljivi za par dana

Mogu da se jave u bilo kojoj dobi i najčešće se prenose dodirom

  • 4

Virusne bradavice su česta pojava na raznim delovima tela i nastaju zbog delovanja HPV virusa, pa zbog svog pojavljivanja često stvaraju estetski problem.

BEZ SEKSA: Redovno koristite ove stvari, a niste ni svesni da mogu da vam prenesu opasne polne bolesti

Najčešće se prenose dodirom ili kontaktom sa zaraženim predmetima. Osim običnih bradavica postoje i one na stopalima, mladenačke, viseće i genitalne i dolaze u raznim veličinama. Ako ste ih imali u detinjstvu onda se sigurno sećate da su vas roditelji vodili na spaljivanje ovih bradavica.

Foto: Pixabay.com

Za njihovo potpuno uklanjanje potrebno je nekoliko tretmana, ali se uspešno mogu izlečiti i alternativnom medicinom – tačnije eteričnim uljima i tinkturama. Jedna od biljaka koja ih uspešno uklanja je rosopas ili zmijino mleko, a razlog je u tome što enzim iz soka ove biljke razlaže proteine.

Kako biste uklonile bradavicu, tinkturu rosopasa ili ruse trave dva puta dnevno nakapajte na bradavicu i ponavljajte dok ne nestane. Kako bi tretman bio što učinkovitiji, uz rosopas dobro je koristiti i mešavinu eteričnih ulja poput ravensare, čajevca ili cimetovca.

Foto: Pixabay.com

Nemojte da smetnete s uma da se eterična ulja uvek mešaju sa prirodnim uljima jer su sama preteška za kožu i mogu izazvati iritacije, piše net.hr. Ovo je samo jedan od odličnih recepata koji možete da primenite ukoliko imate ovaj zdravstveni i estetski problem.

Pomešajte 4.5ml eteričnog ulja ravensare, 10 kapi eteričnog ulja lista cimetovca i 5ml biljnog ulja ricinusa. Nakon primete tinkture rosopasa, štapićem nanesite mešavinu na bradavicu i pustite da se osuši. Tretman ponavljajte dva puta dnevno.

Daljinac

(Telegraf.rs/M.K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragan

    17. mart 2018 | 21:21

    Meni je pomogla kopriva.. Imao sam mnogo bradavica na rukama... Šake... Neki broj sam uništio elektro koagulacijom... Ali moj deda pročita u tada Ekspres Politici... Da bradavice mogu da se Odstrani kopriom... Isekao taj tekst i poslao mi.... Ubrzao sam rukohvat sezih jedrih kopriva.... Stavio u teglu i sipao vode da listovi dobijaju vodu preko stabljike..... I teglu stavio u friziranje..... Dva tri puta dnevno... Zastatim ruku... Uzmem list koprive... I utrljam list preko bradavice.. Vec sutradan se primećuje da bradavice postaje manje.. Odnosno zdrava koza oko bradavice se širi na racun umanjenja bradavice ..... Za sedam dana zdrava koza i zameni bradavicu.... Po meni... Mravalja kiselina iz utrljane koprive unistavae bradavicu.... A to koristi zdrava koža i širi se se na račun bradavice koja nestaje..ovo sam preneo i znanim i neznanim kod kojih primetim... Da imaju problem sa bradavicama....... Svima je pomoglo..

  • Jelena

    17. mart 2018 | 15:08

    Istina.

  • Mile

    17. mart 2018 | 22:32

    Treba mazati crnim lukom,raseci luk i utrljati po bradavici postupak ponavljti vise puta u toku dana i biti uporan desetak dana

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA