Seve uživa sa sinom Aleksandrom (FOTO)

Poznata pevačica zabavljala se sa svojim naslednikom u zagrebačkom parku Maksimir

  • 7

Hrvastka pevačica Severina Vučković iskoristila je lepo vreme i zajedno sa sinom Aleksandrom uživala je u zagrebačkom parku Maksimir.

- Proljetno uživanje - napisala je hrvatska muzička zvezda na svojoj Fejsbuk stranici kao komentar uz priloženu fotografiju.

Da podsetimo, pre izvesnog vremena odlučeno je da Severina i njen bivši emotivni partner Milan Popović dobiju zajedničko starateljstvo na njihovim sinom Aleksandrom, s tim što srpski biznismen ubuduće moći da se viđa sa svojim naslednikom i van granica Hrvatske, što u nije bio slučaj ranije.

Inače, Seve je pre nekoliko dana boravila u Srbiji, gde je bila deo beogradske nedelje mode. Pevačicin stajling na ovoj manifestaciji prokomentarisala je i njena sunarodnica, voditeljka Nikolina Pišek, koja je rekla da izgleda kao Dart Vejder.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mikac

    3. april 2014 | 21:59

    Ja ne znam kako ce on da pogleda sina u oci posle onih snimaka? Kako moze da ga ljubi tim ustima????

  • gorgeous

    4. april 2014 | 08:03

    Ja ne kapiram potrebu da se stalno izbacuju slike tipa - vidite ja sam super mama, igram se i svojim detetom. Zamisli čuda, to niko do sada nije radio, a sad ce svi pohrliti. Kao uvek se slučajno nađe i neki fotograf koji to kao slučajno uslika... bullshit

  • McGyver

    4. april 2014 | 00:08

    Sve je ovo samo show i gluma za medije!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA