Sve one tvrde da imaju najbolju guzu, šta vi mislite, koja je u pravu?! (FOTO)

Stanija, Jelena Karleuša, Ivana Španović i Bojana Vulić su samo neke od domaćih lepotica koje svakodnevno objavljuju seksi fotke na kojima pokazuju svoju savršenu figuru

  • 22

Poznate domaće dame i te kako vode računa o svom izgledu. One svakodnevno treniraju i trude se da svoju liniju dovedu do perfekcije.

Neke od ovih lepotica redovno na društvenim mrežama postavljaju provokativne fotografije, gde između ostalog s ponosom ističu svoju figuru, odnosno guzu.

Stanija Dobrojević

Srpska starleta maltene non-stop objavljuje svoje seksi slike. Može se reći da je Stanijina pozadina je postala njen zaštitni znak.

Jelena Karleuša

JK takođe može da se pohvali seksi figurom. Poznata pevačica je svesna da ima maltene savršenu liniju i to voli da podeli sa svojim obožavateljima.

Seka Aleksić

Folk zvezda takođe voli da se hvali svojom linijom. Seka je nedavno na svom Instagram nalogu postavila sliku gde do izražaja dolazi njena guza.

Ivana Španović

Naša poznata atletičarka može da se pohvali sjajnim sportskim rezultatima ali i sjajnim telom. Ivana je pre nekoliko meseci objavila serijal provokativnih fotografija gde promoviše njen fintes centar i motiviše ljude da počnu da vežbaju.

Sandra Afrika

Crnokosa pevačica možda ima i najbolju guzu na estradi. Sandra takođe redovno trenira i zateže svoje telo. Telegraf je pre izvesnog vremena snimio kako pevačica vežba, a tekst možete pročitati OVDE.

Nataša Bekvalac

Popularna "panonska barbika" ima svoje adute. Nata je prošlog leta više puta obradovala fanove seksi fotkama, kao što je ova sa letovanja.

Bojana Vulić

Atraktivna srpska košarkašica pridobila je pažnju srpskih medija provokativnom fotografijom gde pokazuje sve svoje čari. Bojana je u komentaru za tu fotografiju naglasila da izgleda bolje od Jelene Karleuše.

Soraja Vučelić

Kao i njena ljuta protivnica Stanija, i Soraja voli da postavlja na društvene mreže provokativne fotografije. Ona sa ponosom pokazuje svoje obline, grudi i guzu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sasa

    23. jun 2014 | 17:22

    Ja mislim na moju komšiku. Hvala ovim starletama što nas svakog dana počaste svojim fotkama i svojim biserima, zbog njih samo još više poštujem obične normalne devojke iz moje okoline...

  • DON HUAN

    23. jun 2014 | 17:47

    Sandra Afrika !

  • Anonymous

    23. jun 2014 | 19:05

    Definitivno Afrika!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA