SURVAJVER ŠVALER: Ljubavne afere Vlade Vuksanovića!

Telegraf otkriva ko su najpoznatije devojke zgodnog manekena - Ceca, Nataša, Stanija, Milena, Sunčica, Aleksandra, Jovana

  • 1

Vladimir Vuksanović je mlad i ambiciozan maneken, koji svoj posao doživljava kao hobi.  Uz manekenstvo kojim se aktivno bavi, Vladimir studira ekonomiju, vesele ga male svakodnevne stvari, a ljuti ga nepravda. Obožava sport, druženje s prijateljima i porodicom, kao i putovanja. Upravo ovako produkcija rijalitija "Survajver" predstavila je jednog od najatraktivnijih učesnika "preživljavanja" u Kostariki... uz dodatak na zanimanje - "ljubimac poznatih žena".

Iako su ga mediji povezivali sa mnogim lepim i poznatim Srpkinjama, Vuksanović je uglavnom za svaku imao isti komentar - "mi smo samo prijatelji."

Telegraf predstavlja najpoznatije "prijateljice" mladog Robinzona.

Svetlana Ceca Ražnatović

Ceca i Vlada nikada zvanično nisu potvrdili svoju vezu, započetu 2009. godine. Pažnju domaćih medija privukli su kada se mladi manekenen prošle godine ponovo pojavio na Cecinom rođendanu. Ipak, i on i folk-diva su demantovali da su u vezi, tvrdeći da se radi samo o prijateljstvu.

-Vlada i ja smo dobri drugovi, rekla je tada Ceca, i dodala: - U stalnom smo kontaktu i družimo se kao sav normalan svet. Znam da će zbog ovoga krenuti mnoge insinuacije, ali za njih, zaista, u ovom slučaju nema mesta – odgovarala je Ceca na pitanja o ljubavnoj aferi sa Vladom.

Jovana Švonja

Mlada Novosađanka  i pobednica  prestižnog takmičenja za Miss Fashion TV See bila je povezivana sa Vladom. Inače, "Gentlemen’s Choice" izabarao ju je za jednu od 25 najlepših devojaka na Balkanu u 2011. godini. Jovana je široj javnosti poznata kao devojka iz spota Saše Kovačevića za pesmu "Kako posle nas". Spekulisalo se da su ona i Vlada u strasnoj vezi, ali je lepotica demantovala sve navode o tome.

Aleksandra Nakova

Kako su mediji prenosili, maneken se po povratku sa Kostarike pohvalio prijateljima da je zaveo najatraktivniju devojku na ostrvu, makedonsku manekenku Aleksandru Nakovu. Naime, iako su se trudili da emocije sakriju pred kamerama, najviše zbog Aleksandrinog dečka sa kojim je nekoliko godina u vezi, upućeni izvor je otkrio da je većina učesnika znala da su maneken i "Plejbojeva" zečica imali ljubavnu aferu. Aleksandra je na ostrvu imala ljubomorne ispade kada bi neka takmičarka pokazala naklonost ka Vuksanoviću.

Sunčica Travica

Priča da su Sunčica Travica i Vladimir Vuksanović u vezi kružila je čaršijom, a onda je dobila i potvrdu. Naime, bivša/sadašnja devojka Viktora Troickog i maneken viđeni su zajedno na proslavi jednog novosadskog kluba. Došli su odvojeno, ali se Vlada odmah smestio u njen separe. Gradski znatiželjnici posvedočili su da su pali poljupci, ali samo u obraz. Međutim, bilo je i vrućeg stiskavca dok su đuskali. Iz kluba su izašli zajedno i zaputili se u nepoznatom pravcu.

Milena Marić

Pričalo se da je Vlada za vreme snimanja "Survajvera" razmenjivao nežnosti i sa nekim iz produkcije. Nakon što je po povratku sa Kostarike glumica koja trenutno igra u seriji “Budva na pjenu od mora” uslikana kako manekenu strasno pada u zagrljaj, počelo je da se šuška da je  bilo reči o njoj.

- Vlada je divan i sjajan čovek, ali od romanse ni r. Bar kad sam ja u pitanju. Ali od njega može svašta da se očekuje – demantovala je Milena da se radi o njoj.

Stanija Dobrojević

 

Srpski tabloidi tvrde da je samo nekoliko dana po dolasku na Kostariku, gde se snimala srpsko-hrvatska verzija „Survajvera“, Vlada vodio ljubav na plaži sa starletom Stanijom Dobrojević.

- Očigledno je između njih dvoje postojalo nešto pre dolaska na Kostariku! Pogledi, razgovori, grljenje, sve je ukazivalo na ovakav sled događaja. Ipak, čudno je da nisu sačekali bar da se rijaliti zahukta. Prvo su dobacivali jedno drugom, kao da su davali nekakve signale. A onda se Vlada izdvojio od ostatka ekipe. Samo dva minuta kasnije u istom pravcu otišla je i Stanija – objavio je nedavno jedan dnevni list.

Ni Vlada, ni Stanija nisu demantovali ovu priču.

Nataša Bekvalac

Ovih dana se po dobro obaveštenim estradnim krugovima pronela vest da je Nataša Bekvalac u vezi sa Vladom. Njih dvoje su viđeni u beogradskom klubu "Plastik" kako uživaju u druženju jedno sa drugim.

- Proslava prve emitovane epizode bila je prilika i da se njih dvoje vide nakon upoznavanja. Bili su sve vreme vidno raspoloženi. Vlada je ispratio Natu do toaleta, i tom prilikom ju je uhvatio i za ruku. U diskoteci se nisu ljubili, ali šta se po odlasku dešavalo, to niko ne zna - otkrio je izvor koji je promatrao situaciju.

I kako to obično biva sa Vladinim devojkama i Nataša je demantovala sve navode o vezi sa zgodnim manekenom. A i on, naravno.

(A.V.)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Che Ge Bebi

    14. mart 2013 | 22:27

    Pa kad se rashuktao rijaliti, video je Stanijinu ruznocu, i nije vise zeleo da se petlja. A Aleksandra Nakova je nikakva.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA