ANASTASIJA DOBILA DOMAĆI: Evo kako je Ceca pre 25 godina proslavila 18. rođendan! (VIDEO)

Žurku za Cecu je u restoranu na Dorćolu organizovao njen tadašnji menadžer Vlada Perović, a kadrovi sa ovog slavlja su ubačeni u spot za numeru "Hej, vršnjaci"

  • 15

Dok cela Srbija priča o večerašnjoj žurki kojom će Anastasija Ražnatović proslaviti 18. rođendan, zanimljivo je podsetiti se kako je njena majka Ceca Ražnatović, pre 25 godina, slavila svoje punoletstvo.

UH, TO JE BOLELO! Ovako je Ceca izblamirala svoju ćerku uoči Anastasijinog 18. rođendana! (VIDEO)

Sada već davne 1991, zabavu u jednom restoranu na Dorćolu je organizovao Cecin tadašnji menadžer Vlada Perović, a nije izostala ni ogromna torta za slavljenicu.

Među gostima su bili i Šaban Šaulić, Vera Matović, Branka Sovrlić, Zorica Brunclik i druge poznate ličnosti, a kadrovi sa 18. rođendana Ražnatovićeve su ubačeni i u njen spot za numeru “Hej, vršnjaci”.

Pogledajte kako je Ceca proslavila 18. rođendan:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • cihu cihu cihihu

    25. maj 2016 | 15:34

    Domaci zadatak? Saban, Hara, Svajcarska, Komandant, Oliver Mandic,sisanje , Mira Skoric i zajednicko letovanje prekinuto brzom spasilackom intervencijom komandanta,Natalija i deca...Mala nevesta je mala sala za nekoga ko se "skrasio" svadbom decenije u 21.g.Pa Anastasija, obuj najbrze patike i sprint! Ceco izvini, ima nas koji se secamo i ne kupujemo maglu u sarenim papiricima.

  • Drmr

    25. maj 2016 | 15:20

    Kako svi oni koji velicaju njenu lepotu ne vide ove stare snimke i koliko se dotična napunila silikonima i botoksom?

  • Febo

    25. maj 2016 | 18:06

    A meni boli briga za obje :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA