Ljudi, učinilo vam se, niste je videli GOLU! Jelisaveta: Moj SEKS je UMETNOST!

Orašaninova na neočivan način prokomentarisala pažnju ljudi koju je privukla scena njenog seksa u seriji "Ubice mog oca"

  • 6

I dok planetarno poznati glumci sa zadovoljstvom pričaju o svom poslu uopšte, pa i o tome kako im je bilo dok su snimali scene seksa u nekom filmu, kod nas je to, čini se, i dalje tabu tema.

Akter divljeg seksa sa Jelisavetom otkrio: Biće još akcije, nije ovo sve!

Doduše, možda ne kod svih, ali kako stvari stoje kod Jelisavete Orašanin verovatno da jeste.

Naime, glumica se pojavila na jednom gradskom događaju gde su je novinari, naravno, pitali da prokomentariše scene seksa koje je imala u seriji "Ubice mog oca". I umesto da javnosti bez ustručavanja i ironije prenese svoje utiske, evo šta je ona rekla.

Printskrin: RTS Printskrin: RTS

- U današnje vreme, vreme rijalitija i, da kažem, lajv nekih stvari... Tih, u stvari, lajv scena seksa, pravih, na televiziji, mislim da je stvarno ružno pričati o umetnosti kao takvoj i uopšte stavljati u isti koš jedno i drugo.

- Što se mog lika tiče i svih tih stvari koje su se pisale, iskreno bila sam šokirana jer se u toj sceni ne vidi ništa. Ali, verovatno nisu imali šta da pišu pa su to stavili, to je bila glavna tema tri dana - rekla je Orašaninova Premijeri.

Pitali smo Sandru Afriku da li bi snimila seksi scenu kao Jelisaveta Orašanin, s kim, i za koliko para, evo šta nam je rekla (VIDEO)

Nismo sigurni da li je svesna toga da su scene seksa sastavni deo glumačkog posla, da je većina naših starijih glumačkih velikana imala čak i eksplicitnije scene, da nikada nisu odbijali da o njima govore, a kada su govorili - to nije bilo na ovaj način.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dzon25

    29. novembar 2016 | 11:10

    Nikakva riba iskreno

  • Boro

    29. novembar 2016 | 11:49

    Neko jak stoji iza ove mlade glumice koja ni po cemu nije nista posebno a toliko je zastupljena u medijima pocevsi sa Vukom Kosticem pa na dalje...

  • Realna

    29. novembar 2016 | 11:23

    Retko antipaticna osoba i seriju ne gledam!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA