≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Uloga Đine u "Srećnim ljudima" obeležila joj je karijeru, a evo kako danas reaguje kada sebe vidi u seriji

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dubravka Mijatović obeležila je čuvenu seriju "Srećni ljudi", koja joj je pre 24 godine donela vrtoglavi uspeh, a lepe Đine Golubović i danas se mnogi rado sećaju

  • 10

Čuvena serija "Srećni ljudi" ostavila je veliki trag u domaćoj kinematografiji, a čak ni 24 godine kasnije, njena popularnost ne jenjava. Trenutno se reprizira na RTS-u, a jednu od glavnih uloga u seriji odigrala je glumica Dubravka Mijatović, koja je utelovila lepu Đinu Golubović.

BILE SU STUB "SREĆNIH LJUDI": Evo zašto su Tanja Bošković i Dubravka Mijatović napustile čuvenu seriju

"Srećni ljudi", kao i "Bolji život", bili su Dubravkina odskočna daska, a uloga Đine obeležila je na neki način karijeru slavne glumice, koja je, zajedno sa Tanjom Bošković, predstavljala stub serije. Na žalost, nije se do kraja zadržala u ovom projektu.

Printskrin: RTS Printskrin: RTS

Danas, više od dve decenije kasnije, Dubravka je ostala predana glumi, trenutno igra u "ženskoj" predstavi "Priča se po gradu", a evo kako danas reaguje na svoj lik u "Srećnim ljudima"...

Printskrin: Prva.rs/150 minuta Printskrin: Prva.rs/150 minuta

- Na žalost, ne gledam sebe, jer ne palim TV. To je priča o mikrosvetu... Da bih sačuvala sebe, ne gledam TV. Ne znam, ne znam šta da mislim... Lepo je to, mada mi je žao što se ne snima malo više da ne moraju toliko da repriziraju te stare serije - izjavila je Dubravka u emisiji "150 minuta".

Printskrin: Prva.rs/150 minuta Printskrin: Prva.rs/150 minuta

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA