AKADEMIJA DEBELIH: Divna “iskulirala” Nebojšino udvaranje (FOTO)

Bivši učesnici Hristina I Mile posetili Akademiju kako bi podržali svoje dojučerašnje saučesnike u borbi za bolji i zdraviji izgled. Zorica i Divna tračarile o ukućanima

  • 0

Jutarnji trening u  teretani je bio jačeg intenziteta. Dok su jedni šetali na traci, drugi su imali kondicioni trening. Iznenađenje koje im je ovoga jutra priređeno je poseta bivših ukućana – Hristine i Mileta. Njih dvoje su napustili Akademiju u proteklim emisijama Izbacivanja. Ova poseta je iznenadila sve takmičare i postala još jedan motiv da takmičari izdrže ovaj, a i naredne treninge, što im je Hristina i rekla.

Takmičari imaju hronični problem na Akademiji sa muvama. Mrvica je, u šali, prikazao svoju tehniku koja mu pomaže da se oslobodi ovih letećih insekata. Problem se javlja u toku noći, a izgleda da Mrvica jedini uspeva da se izbori sa ovim nemanima.

Ukućanke su komentarisale situaciju u spavaćoj sobi. Složile su se da je krevet do Miloševog najposećenije mesto na Akademiji. Većina žena je bar neko vreme provela u tom krevetu. Ovog puta, Milošu se pridružila Tanja. Njih dvoje su razgovarali, i to prilično dugo. Nekoliko rečenica su i šaputali jedno drugome. Ostaje da vidimo da li će nešto biti između njih dvoje.

Nebojša se udvarao Divni. Stara škola, kako ga je Divna okarakterisala, dao je sve od sebe. Međutim, Divna je samo prokomentarisala da je priča lepa, ali da ona više "ne pali na te fore". Nebojša joj je ponudio da zajedno odu kod njega na salaš, jer bi se u takvoj atmosferi lakše opustili. Zorica ih je zafrkavala, te se ponudila da im bude kuma.

Kuvar Vesa je i danas posetio naše ukućane kako bi ih naučio pripremanju još jednog zdravog jela. Ovoga puta na meniju su bile punjene tikvice.

Odmor posle ručka Divna i Zorica su iskoristile kako bi razmenile po koji trač. Njih dve su uspele da prokomentarišu svakog takmičara ponaosob.

Tračarili su i Tanja i Miloš. Tanja je komentarisala Mrvicu. Ona je tvrdila da je on samo jak na rečima, ali slab na delu. Miloša je pohvalila jer ćuti i radi za razliku od Mrvice.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA