PREKIPELO MU: Dača Ikodinović ugasio nalog na Tviteru!

Nakon burne rasprave sa neistomišljenicima koji su ga kritikovali zbog izjave da je Gavrilo Princip kreten, Dača je isključio svoj Tviter profil

  • 0

Jedan od najaktivnijih tviteraša među poznatim ličnostima, proslavljeni vaterpolista Danilo Dača Ikodinović, ugasio je svoj nalog na Tviteru, i to nakon burne rasprave koja je počela kada je Dača Gavrila Principa nazvao kretenom!

Komentarišući atentat na austrougarskog prestolonaslednika Franca Ferdinanda i početak Prvog svetskog rata, Ikodinović je napisao:

Da li u školama decu još uvek uče da je Gavrilo Princip bio junak? Za mene je kreten!

Ova izjava je izazvala višečasovnu prepirku sa neistomišljenicima i na kraju je Ikodinović odlučio da isključi nalog, ali pre toga nije propustio priliku za poslednji obračun sa protivnicima.

- Svim velikim Srbima koji su toliko puno dali ovoj državi i koji svoje srpstvo pokazuju preko tastature i vređaju one koji imaju različito mišljenje od njih. Naduvate mi se k***a i vi i vaše familije. To pogotovo važi za one koji su mi decu pominjali.Toliko od mene u ovom životu - napisao je Daća u svom poslednjem tvitu.

Koliko će Ikodinović izdržati bez Tvitera ostaje da se vidi, budući da je prethodnih meseci komentarisao sve i svašta, a veliku pažnju su privukli njegovi tviter ratovi sa starletama, komentatorom RTS-a Acom Stojanovićem, srpskim političarima...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA