PREOKRET: Odžaklijevska ipak na "Beosongu"

"Maja će pevati na "Beosongu". Ona je trenutno na terapijama i nadam se da će imati snage da nastupi. Biće oslobođena proba, kako bi bila što spremnija u subotu", rekao je Nikola Burovac, kompozitor pesme "Andđeo sa neba", koja će biti premijerno izvedena na ovom muzičkom takmičenju

  • 2

Maja Odžaklijevska ipak će učestvovati na "Beosongu", koji će biti organizovan 2. i 3. marta. Iako se ranije spekulisalo da poznata pevačica neće pevati na nacionalnom takmičenju, ovu informaciju demantovao je Nikola Burovac, kompozitor pesme "Anđeo sa neba", koja će biti premijerno izvedena na ovom muzičkom festivalu.

- Maja Odžaklijevska će pevati pesmu "Anđeo sa neba" na "Beosongu". Ona je trenutno na terapijama i nadam se da će imati snage da nastupi. Biće oslobođena probi, kako bi bila što spremnija u subotu - rekao je Burovac za Telegraf, koji je dodao da se Maji dopala njegova numera.

Da podsetimo, u medijima se proteklih nedelja pisalo kako će pevačicu na "Beosongu" zameniti njen mladi kolega Nenad Cvijetić, odnosno Željko Samardžić. Takođe, jednom prilikom Maja Odžaklijevska je za "Blic" izjavila da ne želi da učestvuje na festivalu jer je umorna od ovakvih takmičenja.

Pobednik "Besonga" predstavljaće Srbiju na pesmi "Evrovizije" koja će održati u švedskom gradu Malmeu od 14. do 18. maja.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA