FARMA, DAN 20: Ljuba novi gazda, Tarot tvrdi da je Stanija zaljubljena u Ekrema!

Nakon što je izabrana za novog gazdu, Ljuba zapretila ukućanima da će biti veoma kreativna u kaznama ukoliko je ne budu poštovali

  • 2

Nakon što je Nazif Gljiva juče napustio rijaliti "Farma", farmeri su pročitali njegovo pismo u kojem je on za novog gazdu izabrao Ljubu. Ljubi su čestitali svi sem Vesne Rivas, sa kojom se nova gazdarica nekoliko puta svađala.

Po završetku njegove vladavine, Era je pitao ukućane da li imaju nešto da kažu za proteklu nedelju u kojoj je on bio gazda. Pevaču su uglavnom zamerali što je vikao na njih i način na koji ih je budio. Naime, gotovo svi su bili ljuti što ih je Era budio vikanjem i što im je dodeljivao zadatke tako što je lupao od sto.

Tarot je zatim ubeđivao Ekrema da je Stanija zaljubljena u njega, jer voli njegove oči.

- Vidi kako te gleda, evo odmah dolazi kada počnemo da pričamo. Veruj mi, ona se zaljubila u tebe, sviđaju joj se tvoje oči. Ali možeš potpuno da je osvojiš ukoliko budeš dubio na glavi. Možeš li to? Kada bi dubio, odmah bi bila tvoja - šalio se Tarot sa Ekremom, koji mu je potpuno poverovao.

Prvi ženski gazda, Ljuba, najavila je neke promene. Pre svega, neće buditi ukućane vikanjem niti će naređivati uz lupanje o sto.

- Da odmah znate, neću vikati na vas, niti vam naređivati uz visokofrekvetne zvukove, jer lično ja to ne volim. Drugo, uneću promenu u danima. Na primer, danas će biti sreda, sutra ponedeljak, a u četvrtak ćemo da imamo rođendan, te će to biti dan za odmor, odnosno nedelja. Mislim da ćemo sve moći da postignemo uz dogovor, jer vas sve znam i znam kako funkcionišete. Neću se promeniti, sve će biti kao i dosad. Jedino što svi moraju da poštuju sastanak i gazdu, jer će, u suprotnom, snositi posledice. Veoma sam kreativna i ne daj Bože da neko vidi kako izgleda kada se ja naljutim - savetovala je Ljuba farmere.

(Anastasija Čanović)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • tinkivinki

    8. april 2013 | 12:48

    Ekrem me skroz razočarao izjavom trebao je Nazif mene za gazdu,jer smo obojica muslimani

  • hromi daba

    8. april 2013 | 16:30

    Ljuba me veoma razočarala, iako je odrastala na beogradskom asfaltu uz sav mogući ološ, nisam očekivao da će biti toliki poltron. Eri je virila iz gu...zice i nije se odvajala od njega, jedno priča, drugo radi i nema svoj stav. Gljiva ju je postavio za gazdu da napakosti Ekremu, a Ekremova izjava da je mogao njega staviti za gazdu jer je musliman, nije na mestu. Ako ćemo po tome, on ne bi trebao doći na red za gazdovanje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA