KARLEUŠA HVALI SEKU: Smršala je, odlično izgleda! (VIDEO)

Iako je poznata po oštrim komentarima, Jelena je ovaj put, pomalo neočekivano, uvukla mač i pohvalila i Cecu Ražnatović, za koju je rekla da izleda kao devojčica na jednoj fotografiji, iako je samo pre nekoliko dana po svojoj koleginici oplela u najgorem maniru

  • 2

Naširoko je poznato da Jelena Karleuša nema "dlake na jeziku" kada su u pitanju njene koleginice, međutim, ovoga puta pevačica je jednu od svojih najvećih rivalki, Seku Aleksić, nahvalila komplimentima za odličan izgled, uz to demantujući sve tvrdnje da je Seka kopira.

U emisiji "Ja to tako" pevačica je komentarisala fotografije na kojima su njene koleginice imale iste ili slične odevne komade, i tom prilikom odgovorila na spekulacije da svi kopiraju upravo Jelenu Karleušu.

- Nisam je prepoznala, moram samo da kažem da je jako smršala i da dobro izgleda na ovim fotografijama, ali nema nikakve veze sa kopiranjem mene, Seka Aleksić definitivno mene ne kopira - rekla je pevačica.

Iako poznata po oštrim komentarima, Jelena je ovaj put, pomalo neočekivano, uvukla mač i pohvalila i Cecu Ražnatović, za koju je rekla da izleda kao devojčica na jednoj fotografiji, iako je samo pre nekoliko dana po svojoj koleginici oplela u najgorem maniru.

Uz to, Karleuša je istakla i da za sebe ne misli da je najlepša, niti najzgodnija, kao i to da je dovoljno samouverena, zbog čega ne smatra da su joj Nataša Bekvalac i Severina konkurencija.

- Ja na sebi vidim milijardu i jednu zamerku, svesna sam da imam 34 godine, uskoro i 35, i da neću zauvek biti u nekoj dobroj formi, a pošto ja imam mnogo mlađeg muža, kada naiđe neka super klinka, ljudski je da mu se dopadne - iskrena je bila JK, i dodala da je seks precenjena kategorija i  da bi čestitala onoj sa kojom bi je njen suprug Duško prevario.

Pogledajte zanimljiv intervju pevačice u emisiji "Ja to tako":

(J. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    3. jun 2013 | 16:59

    Posto je pukla na Uscu,mora da hvali one koje mrzi i koji su bolji od nje,da bi bar privukla i neke fanove najvece balkanske zvezde,ali bezuspesno!

  • Desko

    4. jun 2013 | 00:25

    Pa nije kao ti SALAMA

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA