UPLAKANA STANIJA: Filipe, bio si nepoznat pre veze sa mnom! (VIDEO)

Nakon što ju je Filip rasplakao rečenicom da je nameravao da je ostavi uživo, Stanija mu je uzvratila da je pre "Farme" i veze sa njom bio potpuno nepoznat

  • 1

Ognjen Amidžić došao je na imanje u Lisoviću i saopštio gledaocima da će im publika postavljati pitanja preko zvanične Fejsbuk stranice "Farme". Već prvo pitanje rasplakalo je starletu, koja je ostala zatečena izjavom gledalaca da Filip namerava da je ostavi u programu uživo. Stanija je počela da plače, ali nije ostala dužna manekenu. Ubrzo je na pitanje zašto je rekla da Filip ima više koristi od njihove veze, rekla da je maneken pre veze sa njom bio potpuno nepoznat.

Iako su rešili sve nesuglasice i pomirili se i kada se maneken vratio u "Farmu" starleta je bila presrećna, pitanja gledalaca uspela su da poremete "raj u vezi ovo dvoje golupčića". Naime, pitanje upućeno Filipu veoma je pogodilo Staniju.

- Filipe, da li ćeš održati obećanje dato Akiju i Filipu da ćeš ostaviti Staniju u lajvu?-preneo je voditelj pitanje, na šta je maneken odgovorio:

- Pre svega da kažem, to je bio neki moj komentar koji je bio isprovociran nečim što je Stanija ovde radila i to sam joj rekao, a ja sam to sve znao, iako je ona mislila da ne znam. Tako da je to bila jedna glupost u najvećoj šali. Ja sam to rekao namerno zbog njenog ponašanja, a tada smo igrali dečje igre koje se meni nisu svidele uopšte, ali nisam znao kako drugačije da je povredim zbog njenog ponašanja - odgovorio je maneken, dok se starleta hvatala za glavu.

Iako je pokušao da se opravda, Stanija je počela da plače. Kasnije mu ni ona nije ostala dužna, na pitanje zašto je rekla da Filip ima više koristi od njihove veze, rekla da je on bio nepoznat pre ulaska na "Farmu".

- Takvo je bilo pitanje. Pitali su me kada bi se gledalo iz ugla medija. Ja stojim iza toga da sam pre ulaska na Farmu imala veći medijski prostor od svih ljudi ovde. Filip je pre ulaska bio nepoznat-  rekla je starleta, na šta se njen dečko ubacio rečenico:

- Nepoznat? Onda se ti nisi dobro raspitala!

-Ja čitam sve novine i portale. Nije te bilo, sem ono možda kada si pobedio. Zato sam rekla kada bi se gledalo tako da bi on imao više koristi - uzvratila mu je starleta.

Kako će se dalje odvijati veza golupčića i da li će ova pitanja uticati na njihovu vezu, ostaje da vidimo uskoro.

Pogledajte Stanijine i Filipove odgovore, obratite pažnju na četvrti minut i četrdesetu sekundu:

(A.Č.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nina122

    8. jun 2013 | 13:07

    U svakom slucaju dva "visoko-zapaljiva" karaktera nece opstati... Ono sto ce slijediti poslije farme je neminovno a imat cemo priliku se i uvjeriti...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA