SAGA O STOJKOVIĆIMA: Kako su se upoznali, voleli, ko je varao, a ko je kriv za razvod! (FOTO) (VIDEO)

Bojana i Vladimir upoznali su se na aerodromu 2006, a venčali 2009. Kao kruna ljubavi manekenke i golmana usledilo je rođenje sina Lava 2011, a samo 2 godine kasnije par je upao u bračnu krizu

  • 17

Bivši golman Partizana Vladimir i manekenka Bojana Stojković okončali su svoj četvorogodišnji brak, navodno zbog golmanove afere sa manekenkom Dejanom Živković. Bojana se sa sinom trenutno odmara u Crnoj Gori, dok Vladimir lumpuje po beogradskim klubovima.

Izvori navode da će manekenka na konto razvoda tražiti stan od 100 kvadrata kod hotela "Moskva", koji su stekli tokom zajedničkog života, a da će golmanu ustupiti kuću od 300 kvadrata na Dedinju. Od muža će tražiti samo alimentaciju koju odredi sud. Od kada se ovaj intrigantni par upoznao, privlačio je pažnju javnosti.

Vladimir Stojković i njegova žena Bojana upoznali su se 2006. godine na Aerodromu "Nikola Tesla" i odmah otpočeli ozbiljnu vezu. Venčali su se u Crkvi Svete Ružice na Kalemegdanu 12. juna 2009. godine, a slavlje su uveličale mnoge Stojeketove kolege. Veselje je upriličeno u restoranu "Kalemegdanska terasa". Vladimir je u to vreme priznao da je ludo zaljubljen u Bojanu.

- Dugo sam čekao trenutak kada će mi Bojana pred Bogom i ljudima izgovoriti sudbonosno da jer sam još od januara 2006. godine, kada smo se upoznali, znao da je ona prava za mene.

Vladimirova tri godine starija supruga istetovirala je njegovo ime na podlaktici, a mediji su pisali o tome da je na istom tom mestu imala ime bivšeg dečka, pa ju je fudbaler nagovorio da to prepravi.

Ljubav je bila idilična, a par je dobio sina Lava dve godine kasnije, 29.04.2011. Porođaj je prošao u najboljem redu, a Bojana je na svet donela sina uz pomoć epiduralne anestezije. Koliko su se voleli, govori i podatak da je Stojke izašao iz karantina na dva sata samo kako bi video suprugu i sina odmah nakon porođaja. Bojana je za samo mesec dana vratila manekensku figuru.

Šarmantna Beograđanka, koja je rođena u Cirihu, u novembru iste godine najavila je da sa Stojketom planira drugo dete, a istakla da Lav neodoljivo podseća na fudbalera.

Fizički je od samog rođenja Vladimirova kopija i kako vreme prolazi vidim da se to neće promeniti. Ima iste oči, pogled, i kad se nasmeje neodoljivo podseća na oca. Naravno da bi bilo gre'ota da Lav ostane jedinac, a mi na jednom detetu, ali za sada smo nas troje sasvim dovoljni jedni drugima - rekla je Bojana svojevremeno za "Blic".

U decembru 2011. godine par je zapao u prvu bračnu krizu, a kao razlog navodila se Vladimirova prevara. Medije su punili intervjui i kontradiktorne izjave, a u noći između 25. i 26. decembra, Vladimir je navodno pretukao svoju suprugu usled čega je završila u Urgentnom centru sa lakšim povredama, a potom je spakovala kofere i sa sinom Lavom napustila njihov stan na Vračaru. Kao razlog za Vladino nasilništvo, navodi se da ga je Bojana videla u preljubi u klubu, a nakon što je napustila klub, on je navodno pijan došao kući i pretukao je, naočigled majke i sina Lava. Bojana je pozvala policiju, a nakon nekoliko dana, izjavila je da je suprug nije tukao.

- Imam jedan komentar na sve ovo: Sve što se u mom životu trenutno dešava je ništa u odnosu na ono šta su mi mediji od života napravili. A napravili su mi pakao! Osećam se užasno, ne zbog moje bračne "polukrize", već zbog medijske pompe koja se oko toga stvorila. Da me je suprug udario, to je zaista netačno. Nikada u životu me nije udario, zaista, i koliko god ja bila besna na njega zbog nekih drugih stvari, jednostavno ne mogu da dozvolim da od njega prave ludaka, stvarno - izjavila je Bojana u decembru.

Već u februaru 2012. godine uspešna meneknka  proslavila je rođendan u jednom beogradskom klubu, a društvo joj je, osim mnogobrojnih prijatelja, pravio i suprug Vladimir. Celo veče su se grlili i ljubili, a nakon toga otišli su na Zlatibor i činilo se da su prevazišli bračnu krizu koja ih je zadesila.

Sredinom prošle godine, Vladimirova majka Kosa Stojković preminula je dok se njen sin nalazio na Malti, gde su "crno-beli" igrali utakmicu kvalifikacija za Ligu šampionu protiv Valete. Bojana i Vladimir u šoku su sahranili Kosu.

Nakon toga, njihov brak je bio potpuno idiličan, sve do sredine ovog meseca, kada je u javnost procurela vest da se par definitivno razvodi, zbog golmanove veze sa manekenkom Dejanom Živković. Bojana je podnela zahtev za razvod, a Vladimir se složio da je najbolje da se sporazumno raziđu.

Tako je počela, trajala i, poput mnogih sličnih saga se i okončala ova estradno-sportska ljubavna priča. Ili je okončan samo jedan od njenih nastavaka. Nikad se ne zna, ipak su Srbi u njenoj glavnoj ulozi.

(A. Č.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • digit

    23. jul 2013 | 22:59

    Bojana i ova nova su iste.zanimljivo..nije se on zaljubio u ovu novu nego mu je ona zamena za Bojanu.

  • nemanja

    23. jul 2013 | 22:52

    ja ne znam kako ume da razlikuje koja mu je bivša žena a koja sadašnja devojka..pa identično izgledaju!!!

  • filip

    23. jul 2013 | 23:01

    ne treba da budeš neki psiholog da zaključiš da Stojke voli Bojanu,ali preterao je i više ne sme da joj dolazi pred oči i sad u novoj devojci koja neverovatno liči na Bojanu traži utehu. sto puta do sad viđena priča. tuga.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA