PRUŽILA JOJ PODRŠKU: Ceca zvala Anu Nikolić nakon batina!

Ana Nikolić otkrila je da ju je nakon incidenta sa Mandom Popović prva nazvala Ceca, zattim Čola i Dragana Mirković

  • 13

Danima se priča o incidentu koji se dogodio u Pržnu, kada je Manda Popović pretukla srpsku pevačicu Anu Nikolić, navodno zbog toga što je Mandin dečko, albanski biznismen Ćazim Osmani bio sa Anom u hotelu "Maestral". Nakon incidenta, Ani je podršku pružilo mnogo kolega, a prvi su je nazvali Ceca, Zdravko Čolić i Dragana Mirković.

- Prvo me je nazvala Dragana Mirković, zatim Ceca, pa Čola. Njih troje mi je pružilo veliku podršku. Nakon njih, Romana je zvala, ali neću više da nabrajam, ispašće ružno - rekla je pevačica.

Podsetimo, Anu je pretukla Manda Popović, koja je i ranije imala nasilne ispade, a nakon što ju je povredila, Ana se vratila kući i najavila tužbu za sve, pa i hotel. Poslednja informacija je da je Ana dobila batine jer je boravila u hotelu sa Mandinim dečkom Ćazimom Osmanijem, što je ona demantovala.

(A. Č./ Pulsonline)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • стрептомицин

    19. avgust 2013 | 22:59

    Хефташ са кримосом и то шиптарским, па се жалиш на батине?! И теби и тој другој фајтерки треба трајни изгон из Србије. А поведите и ону Беквалац па међусобно очи повадите због шиптара...

  • Maki11

    19. avgust 2013 | 22:22

    I mene je moja baka danas zvala

  • Dejan

    20. avgust 2013 | 09:29

    Sad mi je lakse kad joj se Ceca javila, mozda se i ona vidja sa Cazimom pa zaboravila koji je dan njen, utorak ili cetvrtak !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA