LJUBAV CVETA: Mina Milenković se slikala u Lolinom dresu! (FOTO)

Manekenka je ovom fotografijom potvrdila da uživa u ljubavi s fudbalerom, te da je ne potresaju priče o njegovoj navodnoj prevari

  • 18

Samo deset dana od objave vesti da je fudbaler i večiti šarmer Lola Smiljanić prevario devojku Minu Milenković s izvesnom manekenkom Vladanom Railić, Mina je oprostila prevaru i slikala se u dresu svog dragog. Par je potom na Fejsbuku objavio da je u vezi, te izgleda da u raju cvetaju ruže.

Mina očigledno uživa u ljubavi s Lolom i ne haje za natpise i dokaze da je Smiljanić vara. Nedavno se sa njim pojavila na splavu "River", na kojem se i odigrala čitava priča o njenom navodnom kidnapovanju i silovanju.

Podsetimo, Mina Milenković najpre je nestala krajem juna, ali je već nakon jednog dana pronađena, kada je policajcima rekla da je silovana i pretučena. Međutim, policija je ubrzo saopštila da je manekenka silovanje najverovatnije izmislila, kako bi se pomirila sa dečkom Aleksandrom, menadžerom "Rivera", koji je, dok je nju tražila policija, na svojoj Fejsbuk strani reklamirao koncerte.

Početkom jula beogradska policija je protiv Milenkovićeve podnela krivičnu prijavu, a ona bi, zbog lažnog prijavljivanja silovanja, mogla da robija i do pet godina. Ipak, Mina očigledno ne mari za to što je potresla čitavu zemlju svojim nestankom, već uživa u ljubavi s fudbalerom, s kojim se smuvala početkom avgusta.

(A. Č.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja I Samo Ja

    18. septembar 2013 | 13:42

    Razmazeno deriste, prvo digne celu Srbiju na noge, a posle kao mediji su krivi. Sad daje intervijue I slika se, nikom nista. E moja Srbijo

  • Milan

    18. septembar 2013 | 14:34

    Dobar komentar,i jos nadje polupismenog fudbalera sa kintom da nam se svima ruga i pravi nas budalama,a sta bi sa sudjenjem za lazno prijavljivanje,sponzorusa...

  • Perica

    18. septembar 2013 | 15:26

    Olos...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA