ZABORAVIO SARU: Aki ima novu devojku!

- Zaljubljen sam, ali moja ljubav je pored mene. Molim vas da ne komentarišete ništa u vezi sa "Farmom", jer je to završena priča za mene još pre mesec dana - kaže mladi pevač

  • 8

Pevač i bivši farmer Andrija Aki Marković potpuno je preboleo manekenku Saru Trajanović i pronašao novu devojku. Naime, Aki je na svom Fejsbuk profilu otkrio da uživa sa novom devojkom, u koju je veoma zaljubljen, te da ga manekenka više ne zanima.

- Evo, naterali ste me da se ponovo oglasim po pitanju "Farme"! Vraćam se sa puta i opet čitam da sam na žurki prenosio informacije (volim, čekam, itd.) Da, zaljubljen sam, ali moja ljubav je pored mene. Novinare ne mogu, ali molim vas, prijatelje, da više ne komentarišete ništa u vezi rijalitija, jer je to završena priča za mene još pre mesec dana. Vratimo se na ono zbog čega ste me i zavoleli... zbog muzike, uskoro ide nova pesma, a do tada se družimo uz dobru pesmu gde god stignem! Hvala - napisao je mladi pevač na Fejsbuku.

Podsetimo, Andrija je tokom trajanja "Farme", bio u vezi sa Sarom, koja je po njegovom izlasku skočila u zagraljaj Ivanu Marinkoviću.

(A. Č.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA