KARLEUŠA: Ako je Adil kriv, je*ite ga! (FOTO)

Pevačica kaže da osuđuje svaku vrstu nasilja, ali da prvo treba da se dokaže da je Maksutović prebio Džejovu ćerku

  • 35

Jelena Karleuša osvrnula se na nedavni nemili događaj u kojem je pevač Adil Maksutović pretukao suprugu Anu Ramadanovski, Džejovu ćerku.

Jelena je dodala da prva osuđuje nasilje, ali da prvo treba da se dokaže da je pevač kriv.

Podsetimo, Adil je pretukao Anu u petak uveče, a za Telegraf je sve demantovao, tvrdeći da je šokiran lažima koje mediji plasiraju, i najavio je tužbu.

Ipak, kako smo nezvanično saznali, MUP Srbije je podneo krivičnu prijavu protiv pevača zbog narušavanja javnog reda i mira. Nakon toga, Ana je izjavila da ju je pevač pretukao, šutirao u stomak i vukao za kosu, a razlog je navodno njena ljubomora, jer pevač previše vremena provodi sa izvesnom Adrijanom.

Džej Ramadanovski je rekao da nikada neće oprostiti zetu što mu je istukao ćerku, ali da nije ljut na njega, već mu ga je žao.

(A. Č.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Iskren

    12. decembar 2013 | 12:50

    Opet se ova mjesa, ima li bilo sta u Srbiji da ona ne komentarise? Jadnica, uvijek gradi karijeru preko drugih, a ne glasom i muzickim kvalitetima. Smaras vise!

  • Sanja

    12. decembar 2013 | 12:51

    Opet ova.Kad god se nešto desi ona iznese svoje retardirano mišljenje.Kao sa Ognjenovićima.Jaaa sam rekla da nisu krivi jaaa!!

  • Урош

    12. decembar 2013 | 13:24

    БРАВО ЈЕЦО, СВИ СМО УЗ ТЕБЕ! Друштво из Лазе Лазаревића.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA