≫ 

Pre 35 godina je osvojio svet hitom "NeverEnding Story", a ovako danas izgleda legendarni Limal

Slavni britanski pevač i ikona osamdesetih danas ima 60 godina i dalje aktivno nastupa

  • 6
Limal Printskrin: Youtube/juan muñoz

Ljubitelji muzike sigurno se sećaju harizmatičnog engleskog pevača Kristofera Hamila, poznatijeg kao Limal (60), koji je svetsku slavu stekao tokom osamdesetih godina prošlog veka. Kao što je poznato, svoju muzičku karijeru započeo je u grupi "Kajagoogoo", prvi put je privukao pažnju kada je sa ovim sastavom izveo numeru "To Shy" iz 1983. godine, koja je postala planetarni hit.

Podsetimo se pesme "To Shy" grupe "Kajagoogoo", koju je pevao Limal.

Nakon što je napustio grupu "Kajagoogoo", Limal je započeo solo karijeru. Možda i njegova najpoznatija pesma je svakako "NeverEnding Story" iz 1984. godine, koja je nastala za potrebe istoimenog filma reditelja Volfganga Petersena.

Ova numera je postala svetski hit, a na britanskoj top listi našla se na četvrtom mestu, dok je u Japanu, Švedskoj i Španiji, kao i na čuvenom američkom Bilbord Adult Contemporary listi bila na prvom mestu. Ono što je interesantno da je pesma "NeverEnding Story" zaživela u trećoj sezoni popularne serije "Strager Thing"

Podsetimo se Limalovog hita "NeverEnding Story":

Limal, koji je zašao u sedmu deceniju života, i dan danas se aktivno bavi muzikom, a uglavno nastupa u retro muzičkim šou programima, u kojim se izvodi muzika osamdesetih.

Ovako danas izgleda legendarni Limal.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Limahl (@limahl_official) on

VIDEO: Da li biste danas prepoznali omiljene filmske parove?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Јасмина

    25. avgust 2019 | 09:18

    Супер изгледа

  • Pavlovic Predrag

    25. avgust 2019 | 11:54

    Pozz od Pece i Nece Kajagogo iz Krnjace Beograd jedinih ofarbanih muskaraca u staroj Jugoslaviji te 1983 god, bila je to velika ludost tada,hrabros a i popularnost jer su nas svi gledali kao da smo sa marsa, ako uspem saljem vam fotografije pre 36 god a i sadasnje posto mi jos nikako da izadjemo iz osamdesetih

  • Profesorknjizevnosti

    25. avgust 2019 | 14:52

    Fenomenalna pesma, vratih se na trenutak u proslost :) .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA