≫ 

Zvezda serije "Očajne domaćice" ide u zatvor: Glumica mora da plati i kaznu od 30.000 dolara (FOTO)

- Duboko se stidim zbog onoga što sam učinila - rekla je glumica

  • 3
Felicity Huffman Foto: Tanjug/AP

Zvezda serije "Očajne domaćice", Felisiti Hafman (56) osuđena je danas na 14 dana zatvora, kaznu od 30.000 dolara, 250 sati društveno korisnog rada, a takođe će godinu dana biti pod nadzorom nadležnih institucija, saopštila je sudija Indira Talvani u Bostonu.

Pre nego što je objavila presudu, Talvani je rekla da Felisitri zna šta je pogrešno učinila: "Znala je da je to prevara. To nije impulsivan čin. Pokušaj da bude dobra majka to ne opravdava".

Felicity Huffman Felisiti Hafman, Foto: Tanjug/AP

Glumica je priznala da joj je žao zbog onoga što je uradila, a onda se izvinila ćerkama i suprugu.

- Duboko se stidim zbog onoga što sam učinila. Imala sam izbora i mogla sam reći ne. Preuzimam potpunu odgovornost, prihvatiću kaznu koju mi date - rekla je Felisiti sudiji.

Glumičin advokat nazvao je svoju klijentkinju dobrom, ljubaznom i pristojnom osobom i tokom izricanja presude istakao da Felisiti zna da je pogrešno postupila i da se kaje.

Felicity Huffman Felisiti Hafman, Foto: Tanjug/AP

Podsetimo, zvezda serije "Očajne domaćice", kao i njena koleginica - glumica Lori Laulin (54), bile su deo "hobotnice" slavnih majki optuženih za davanje mita, kao i organizovanje prevara na ispitima, kako bi njihova deca lakše upala u najbolje američke "Ivy League" škole.

Dok Laulinova ne priznaje krivicu, misleći da tužilaštvo blefira, Felisiti je odlučila da sarađuje sa vlastima i prizna da je dala 15.000 dolara kako bi se poboljšali SAT (ekvivalent državne mature) rezultati njene ćerke.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Јасмина

    13. septembar 2019 | 23:06

    Мало рада ће је освестити и ојачати

  • Marija

    14. septembar 2019 | 09:43

    Nemoj lagati da se duboko stidiš, jer da je tako ne bi ni kršila zakon.

  • 🍬

    14. septembar 2019 | 07:03

    Da si sa balkana uložila bi pare u kakav dobar prut ili kajš ... da vidiš kako tad djete dobro uči ... ne bi se sad brukala po sudovima i jos pare bacila ... privilegija je biti odgojen po balkanskim principima

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA