Seksi Nikita danas izgleda potpuno drugačije nego nekada

Glumica je jednom prilikom ispričala kako je 2002. godine bila na međunarodnom filmskom festivalu u Moskvi, gde je pokušao da je osvoji ni manje ni više nego Vladimir Putin

  • 2

Serija koja je bila i te kako popularna krajem devedesetih godina prošlog veka jeste "Nikita". Glavnu žensku ulogu u ovom ostvarenju igrala je glumica Peta Vilson, koja je svojom seksepilnošću osvojila svet.

Danas Vilsonova ima 48 godina, i prilično je izmenila svoj izgled od perioda kada je glumila u navedenoj seriji. Svakako, po plavim očima i platinasto-plavoj boji kosi ostala je prepoznatljiva.

Peta Vilson Peta Vilson, Foto: Profimedia/Pacific coast news

Lepa Australijka, koja će u novembru napuniti 49 godina, ima sina Marlova (17) iz veze sa dugogodišnjim dečkom Damjanom Harisom. Povezivali su je sa glumcem Raselom Krouom i frontmenom "Roling Stonsa", Mikom Džegerom, a pre nekoliko godina odlučila je da batali glumu.

Bavi se dizajnom, a pre par godina pokrenula je svoj brend donjeg veša.

Jednom prilikom ispričala je kako je 2002. godine bila na međunarodnom filmskom festivalu u Moskvi, gde je pokušao da je osvoji ni manje ni više nego Vladimir Putin. Našli su se sami u sobi, nakon što je Putin naredio da svi izađu iz prostorije, a on je, kako je istakla, pokušao da je zavede - dijamantskom ogrlicom.

Vladimir Putin Vladimir Putin, Foto: Tanjug/AP

- Udvarao mi se, hranio me je i pričao mi o votki. Bila je to prava noćna mora - opisala je tada Pita svoj susret sa ruskim predsednikom, dok su njene reči bile pokrenule lavinu komentara.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Krlja

    24. septembar 2019 | 18:42

    Da si dala Putinu zivela bi ko kraljica 😉😉😉

  • Dzeronimo

    24. septembar 2019 | 18:07

    I kada si se probudila noge ti u lavoru.Jeste bila top riba u svoje vreme ali nesto mi smrducka ta njena pricica.Pa koliko juce je pisano bas o situacijam kada predsednik moze da ostane sa nekim u cetiri oka.Kakve su procedure i provere i da niko nema moc da to izbegne.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA