≫ 

"Sa majkom i sestrom sam pobegla od kuće, da bismo se spasile očevog maltretiranja"

Pevačica je u četvrtak, u Las Vegasu, primila nagradu za heroinu godine, organizacije "Community Hero"

  • 1
Christina Aguilera, Krisina Agilera Foto: Tanjug/AP

Kristina Agilera (38) je u četvrtak uveče na dodeli nagrada organizacije "Community Hero" održala emotivan govor i otkrila kroz kakav problem je prošla još u detinjstvu.

Naime, poznata pevačica bila je žrtva nasilja u porodici. Nju, njenu sestru i majku maltretirao je otac, a njih tri bile su prinuđene da pobegnu od kuće.

Kristina inače podržava dobrotvorne organizacije koje su njoj vrlo drage, a kao cilj ima da pruži sigurno utočište zlostavljanim beskućnicima i ženama s decom, kao i da im promieni život pružajući im stabilnost, dostojanstvo i samopouzdanje.

Dok je držala govor podrške svim žrtvama nasilja, pevačica se dotakla i svoje priče.

Ona je ispričala kako je sa majkom i sestrom morala da beži od kuće kako bi izbegle fizičko zlostavljanje od oca. Ona je jako zahvala svojoj baki koja je uvek bila tu za njih i koja ih je primila u svoju kuću, jer kako je i sama rekla da nije bilo nje njih tri bi spavale na ulici.

- Odvratno je i to se previše događa s ljudima koje volimo. Ova mi je jako draga organizacija jer sam odrasla kao neko ko je preživeo nasilje. Sigurna sam da su i mnogi od vas i da ste zbog toga pogođeni. Deo je mene. Muzika koju stvaram, tekstovi koje pišem, sve to dolazi iz moga srca. Srećna sam i počastvovana što sam u mogućnosti da doniram u dobrotvorne svrhe - rekla je Agilera.

Video: Nemilosrdni Vidić ne štedi nikoga: Ko se obukao kao seoski švaler blatnjavih cipela, a koja pevačica je na sebe navukla čamotinju i tetka-Šanel

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Putin R.S

    7. oktobar 2019 | 11:53

    Ima li neka poznata glumica i pevacica u USA koja nije prezivela nasilje, a da nije multimilionerka?? Ovo je postao trend medju slavnima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA