≫ 

Kloi Kardašijan nakon razvoda nema više želju za upoznavanjem novih muškaraca, a ovo je razlog

Ona i njena majka Kris sedele su za stolom i ćaskala, nakon čega se nametnla i tema o njenom ljubavnom životu i muškarcima

  • 1
Kloi Kardašijan Kloi Kardašijan, Foto: Profimedia/Backgrid USA

Rijaliti zvezda i član jedne od najpopularnijih prodica na svetu, Kloi Kardašijan(35) priznala je da nakon rastanka od Tistana Tompsona nema želju da ponovo izlazi sa muškarcima.

Kloi i njena zabrinuta majka ćaskale su upravo o temi muškaraca, nakon što je Kris primetila da je njena ćerka konstantno neraspoložena i utučena.

Zgodna plavuša sama je od rastanka sa Tompsonom koji se dogodio pre skoro dve godine, kada je ona saznala da ju je Tristan prevario sa tadašnjom najboljom drugaricom njene sestre Kajli.

Ona je u razgovoru svojoj majci priznala da za sada nema nameru da izlazi sa muškarcima, a kao glavni razlog navela je to da sada želi da se posveti sebi i svojoj jednogodišnjoj ćerki.

- Da li se ti viđaš sa nekim? - upitala je Kris svoju ćerku.

- Ne, a ni ne razmišljam o tome - odgovorila joj je Kloi potpuno nezainteresovano.

Njih dve su nastavile da ćaskaju, dok je majka sve vreme pokušavala da ispita ćerku u čemu je problem, nakon čega joj je Kloi navela svoje razlogre.

Kris Jenner, Kris Džener Kris Džener, Foto: Printscreen/Youtube

- Imam svoje prijatelje  prosto me nije briga da se povezujem sa drugim ljudima. Fokusirana sam na sebe i svoju ćerku Tru i tako mi je trenutno najbolje - rekla je Kloi.

Kris je zatim kada je ostala sama podelila sa gledaocima da je zabrinuta za trenutno stanje svoje ćerke, kao i da se nada da će je sve ovo proći i da će se opet zaljubiti i makar još jednom ostavriti u ulozi majke.

Video: Saznala je da je otac njene ćerke vara dok je bila u porođajnoj sali: Šta sada čeka Kloi Kardašijan?

(N.L)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA