≫ 

Zbog bizarnog razloga su je ismevali, gubila je silne poslove, a proslavila ju je intrigantna veza

Zbog bizarnog razloga bila je ismejavana i gubila je poslove, a proslavila ju je veza sa 17 godina starijim holivudskim glumcem

  • 1
Nina Agdal Nina Agdal;Foto: Instagram/ninaagdal

Danska manekenka Nina Agdal (28) važi za jednu od najlepših manekenki današnjice, a pre tri godine je osvojila i srce slavnog Leonarda Dikaprija.

Za lepu manekenku, poreklom iz Danske, većina ljudi saznala je nakon što je otkriveno da izlazi s jednim od najpoželjnijih muškaraca u Holivudu, glumcem Leonardom Dikaprijem (45).

Ali osim veze sa 17 godina starijim Leom, s kojim je nekoliko puta raskidala, Ninu je proslavila i priča o njenom telu, za koje su u manekenskim krugovima smatrali da je "poveće" za pojam jedne manekenke, pa joj je to stvaralo probleme pri dobijanju angažmana u modnom svetu.

Nina je u jednom od intervjua za strane medije iskreno progovorila o temi svog tela i otkrila da su pojedini modni časopisi odlučili da fotošopiraju njene fotografije i tako joj se javno rugali na račun njenog zdravog izgleda.

Ona zato u svakoj prilici naglašava da se dobro oseća u svojoj koži i telu i da ga ni za šta ne bi menjala, a formu se trudi da održava redovnim treninzima i trčanjem.

Koliko voli svoje telo, pokazala je i na Instagramu, gde je objavila nekoliko fotografija na kojima samouvereno pozira bez puno odeće na sebi.

Nina se nakon Leonarda zaljubila u sina svoje starije koleginice, manekenke Kristi Brinkli, Džeka Brinklija Kuka. 

S njim je u srećnoj vezi od 2017. godine i često objavljuje njihove zajedničke trenutke na društvenim mrežama, iako on ne voli da bude u centru pažnje.

Očito je da on svojoj dragoj s vremena na vremena ipak popusti i dozvoli joj sve što poželi.

Nina se inače 2014. godine pojavila na naslovnici časopisa "Sports Illustrated Swimsuit" za 50. godišnjicu, zajedno sa manekenkama Krisi Tajgen (33) i Lili Oldridž (34).

U galeriji ispod teksta pogledajte obnažene fotografije lepe manekenke.

Video: Slavna manekenka napokon otkrila zbog čega je raskinula sa Dikaprijem

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kr k ubulju

    14. maj 2020 | 09:34

    Ihaaa da znaš koliki sa ja....ovo je palčica,prava ribetina,lepa i zgodna.Verovatno su je cimale one ljubomorne koske što nemaju snage uz 3 stepenika da izadu al su bato moderneeee znas kolko su moderne!?Mnoogo su moderne!Al su ruzneeeee ne bih ni jedan normalan pogledao...e to su ti takve karakondzule sto mrze i ogovaraju,prave nekome oakao od zivota a same umiru od zavisti....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA