≫ 

Omiljeni glumac "Veselih sedamdesetih" optužen za silovanje tri žene: Preti mu kazna od 45 godina

Glumac je navodno silovao dve 28-godišnjakinje i jednu 23-godišnjakinju

  • 1
Deni Masterson, vesele sedamdesete Optužen je za silovanje; Printskrin: Youtube

Zvezda "Veselih sedamdesetih", glumac Deni Masterson (44), optužen je za silovanje tri žene između 2001. i 2003. godine, potvrdili su tužioci u Los Anđelesu.

Sva navodna silovanja navodno su se dogodila u njegovom domu u Holivud Hilsu, i ukoliko se ispostavi da je kriv i bude osuđen, čeka ga maksimalna kazna zatvora u trajanju od 45 godina, piše "The Sun".

Istraga je trajala tri godine. Rezultirala je hapšenjem čuvenog holivudskog glumca. Masterson je priveden u sredu ujutro, ali je platio kauciju i ubrzo bio pušten.

Njegov advokat Tom Meserau izjavio je da je njegov klijent nevin: "Gospodin Masterson je nevin. Uvereni smo da će biti oslobođen kada svi dokazi konačno izađu na videlo i svedoci budu imali priliku da svedoče".

Masterson, koji je najpoznatiji po ulozi Stivena Hajda, optužen je za silovanje 23-godišnje žene u periodu između januara i decembra 2001. godine, navedeno je u optužnici.

U aprilu 2003. navodno je silovao 28-godišnju ženu, a negde između oktobra i decembra iste godine optužen je za silovanje još jedne 23-godišnje žene.

Deni Masterson:

Masterson je od 2011. godine u braku sa glumicom i manekenkom Bijou Filips.

- Očigledno je da su gospodin Masterson i njegova supruga u potpunom šoku s obzirom na ove optužbe, koje su iznenada rezultirale podizanjem optužbi. Ali, on i njegova porodica se teše tako što znaju da će na kraju istina izaći na videlo. Ljudi koji poznaju gospodina Mastersona poznaju njegov lik i znaju da su optužbe lažne - naveo je njegov advokat.

Podsetimo, u avgustu 2019. godine četiri žene tužile su glumca, optužujući ga da je zlostavljač i silovatelj.

Video: Kako prepoznati nasilje kod partnera, pre nego što bude prekasno?

Video: Manijak Vajnstin hrkao tokom izricanja presude, osuđen na 23 godine

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA