≫ 

Džesika Bil i Džastin Timberlejk dobili drugo dete, a niko nije ni znao da je glumica trudna

Prinova je stigla početkom ove nedelje, a trudnoći i rođenje deteta čuvali su u tajnosti

  • 2
Džesika Bil, Džastin Timberlejk, Jessica Biel, Justin Timberlake Džesika Bil i Džastin Timberlejk/Foto: Instagram/jessicabiel

Glumica Džesika Bil (38) i muzička zvezda Džastin Timberlejk (39) postali su roditelji drugi put.

Za glumičinu trudnoću svih svih ovih devet meseci niko nije ni znao, jer su je držali u strogoj tajnosti, kao i rođenje deteta.

Džesika i Džastin, koji su jedan od najskladnijih holivudskih parova, dobili su drugo dete početkom ove nedelje, prenosi Daily Mail.

Dobili su drugog dečaka, budući da već imaju petogodišnjeg sina Silasa, a zdrava beba i majka već su napustili porodilište i uživaju kod kuće.

Džesikina majka je takođe u njihovom domu kako bi ćerki pomogla da se oporavi od porođaja, a nakon što je vest dospela u javnost, upravo njoj bliski ljudi su potvrdili da je opet postala baka.

Povodom srećne vesti ni glumica ni pevač, kao ni njihov PR, još se nisu oglašavali.

I dok su mnogi mislili kako je došao kraj braka slavnog para nakon što je Timberlejk uhvaćen kako se sa koleginicom Ališom Vejnrajt drži za ruke, posle čega je Džesika čak i skinula burmu, oni su se pomirili i odlučili da prevaziđu ovu krizu.

Timberlejk se na sve načine izvinjavao supruzi govoreći kako je pogrešio, kao i da se između njega i koleginice nije dogodilo ništa.

- Previše sam popio te noći i žalim zbog svog ponašanja - rekao je Džastin nakon što su se u medijima pojavile njegove slike sa pevačicom.

Na kraju, ispostavilo se da su krizu prevazišli i njihova porodica sada je bogatija za jednog člana.

Video: Obožavam tvoj veliki... Supruga poznatog pevača dvosmislenom porukom zapalila Instagram

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA