≫ 

Lil Vejn raskinuo s devojkom: Ostavila ga zbog Trampa?

- Deniz je navodno bila veoma šokirana kada je videla da reper podržava Trampa, pa se strašno razočarala i to je dovelo do velike svađe, a zatim i do raskida - tvrdi izvor za strane medije

  • 1
Stampedo na festivalu u Nju Orleansu Lil Vejn; Foto: Tanjug/AP

Američki reper Lil Vejn (38) i njegova, sada već bivša, devojka Deniz Bidot (34) su raskinuli navodno zbog toga što on javno podržava još uvek aktuelnog predsednika Amerike Donalda Trampa (74).

Naime, plus sajz manekenka ne podržava republikanskog kandidata na američkim predsedničkim izborima, pa je zamerila svom tadašnjem dečku što je uradio isto.

- Raskinula je s Vejnom. Nije samo zbog podrške Trampu, ali to je igralo veliku ulogu - rekao je izvor stranim medijima.

Deniz je navodno bila veoma šokirana kada je videla da reper podržava Trampa, pa se strašno razočarala i to je dovelo do velike svađe, a zatim i do raskida.

Ona je na svom Instagram storiju za vikend napisala:

- Ponekad ljubav nije dovoljna - pisalo je u poruci, a zatim je deaktivirala profil na Instagramu.

Pre nego što je izbrisala profil, njih dvoje su prestali da se prate na društvenim mrežama, pa su fanovi zaključili da je njihovoj vezi došao kraj.

Podsetimo, Lil Vejn je javno podržao predsednika Trampa i hvalio je njegov rad na pravosudnoj reformi, kao i ostale rezultate koje je postigao za vreme mandata.

Kada se Vejn fotografisao sa aktuelnim predsednikom, 50 Cent je prokomentarisao objavu i napisao:

- Ja to ne bih uradio - rekao je Fifti, a zatim objavio selfi sa Trampom, a bilo je jasno da je reč o šali.

Video: Tramp: Tužna grupa ljudi pokušava da ospori volju naroda

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA