Čuveni holivudski macan u 53. godini potpuno go! Za vrelu fotku je imao sjajan komentar

- Na kraju dana život se sudi po tome koliko često ste bili goli. Niko nije rekao da je ovo metafora - napisao je zvezda filma "The Goonies" ispod fotografije na kojoj pozira go

  • 0
Josh Brolin Džoš Brolin; Foto: Profimedia/MEGA/The Mega Agency

Američki glumac Džoš Brolin (52) se proslavio sa samo 17 godina u dečjem filmu "The Goonies" iz 1985. godine, a sada se skinuo go i dokazao zbog čega je svih ovih godina bio jedan od najseksepilnijih muškaraca u Holivudu.

Naime, Džoš je nedavno na društvenoj mreži Instagram objavio fotografiju na kojoj pozira potpuno go u dvorištu kuće, a obožavateljke su zumirale samo jedan deo tela.

Poznati glumac u 53. godini ima mišićavo isklesano telo, a genitalije je sakrio butinom i nogom koju je podigao u vis. On na fotografiji ispija kafu za vreme zalaska sunca, a naglasio je da ga je uslikala supruga Ketrin Brolin (33).

- Na kraju dana život se sudi po tome koliko često ste bili goli. Niko nije rekao da je ovo metafora - našalio se glumac u opisu objave na kojoj je prikupio preko 250.000 lajkova.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Josh Brolin (@joshbrolin)

Džoš i Ketrin su u braku već četiri godine, a lepotica čeka njihovo drugo zajedničko dete, dok slavni glumac iz prethodna dva braka ima još dvoje dece.

Njegova majka Džejn je poginula u saobraćajnoj nesreći kada je glumac imao 27 godina, dok je njegov otac Džejms Brolin sada u braku sa čuvenom Barbrom Strejsend.

Džoš je glumio u više od 50 uloga, a još uvek nije dobio Oskara. Međutim, već drugu godinu za redom je dobio titulu najseksi muškarca na svetu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA