Kardašijanka sestri kupila torbu u obliku košarkaške lopte, iako je od košarkaša doživela poniženje

Slavna starleta je dobila tašnicu u obliku košarkaške lopte od svoje starije sestre Kim Kardašijan

  • 0
Kloi Kardašijan s Kloi Kardašijan; Foto: Instagram/khloekardashian

Izgleda da najpoznatija rijaliti zvezda na svetu Kim Kardašijan (40) srećna što su se njena mlađa sestra Kloi Kardašijan (36) i njen bivši dečko Tristan Tompson (29) pomirili, barem po spekulacijama stranih medija.

Dok Kloi pomaže Tompsonu da se preseli u Boston, gde trenutno igra za košarkaški klub "Celtics" njena sestra Kim joj je poslala skup i "ohrabrujući" Božićni poklon.

Naime, Kloi se pohvalila na društvenoj mreži Instagram i pokazala tašnicu u obliku košarkaške lopte, koju je izradila Džudit Liber i koja košta 3.995 dolara, a zatim se zahvalila Kim na promišljenom poklonu.

Bivši par Kloi i Tristan trenutno uživa u Bostonu sa zajedničkom ćerkicom Tru, a Kloi je pre Božića uslikana sa dijamantskim prstenom na ruci što je izazvalo tračeve da su se verili.

Podsetimo, dok je Kloi bila trudna njen tadašnji partner Tristan ju je prevario sa njaboljom prijateljicom Kloine sestre Kajli Džener (23) - modelom Džordin Vuds, koju je poljubio na porodičnoj zabavi.

Kasnije se saznalo za još neke Tristanove prevare - kada je ljubio nepoznate devojke u jednom klubu u Los Anđelesu, a sve to za vreme veze za Kloi, pa mu rijaliti zvezda još uvek nije oprostila, ali šuška se da su trenutno u veoma dobrim odnosima.

Inače, Kloi je nedavno pokazala svoj novi dom koji je kupila prošlog meseca na Hiden Hilsu, a odmah do njene vile nalazi se vila njene majke Kris Džener (65), pa sada žive na istom imanju

Iako cena još uvek nije otkrivena, smatra se da su Kloi i njena majka izdvojile daleko više od 10 miliona dolara za svoje vile koje su jedna do druge

Imovinu je 2012. godine za 7 miliona dolara kupio lokalni programer koji je srušio imanje i izgradio ga ponovo od nule, tako da su Kloi i njena majka Kris prve vlasnice. Svaka vila ima po 929 m2 i po 1,5 hektara zemlje.

Kloi je svoj prethodni dom u Malibuu, koji je pre toga kupila od Džastina Bibera za 7,2 miliona dolara 2014. godine, prodala ove godine jutjuberu Dar Manu za 15,5 miliona dolara, dok je Kris svoj dom na Hiden Hilsu prodala ove godine za 15 miliona dolara.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA