Kevin Kostner tužio bivšeg saradnika za prevaru: Evo zbog čega glumac traži 15 miliona dolara

Njih dvojica zvanično ne sarađuju već 12 godina unazad

  • 0
Kevin Costner, Kevin Kostner

Kevin Kostner, Foto: Tanjug/AP

Glumac Kevin Kostner tužio je svog dugogodišnjeg saradnika Džima Vilsona za prevaru i nepravedno bogaćenje. On ga je optužio za ga je za kršenje fiducijarne dužnosti, prevaru, pretvorbu i nepravedno bogaćenje.

Kostner je nedavno zatvorio svoju firmu “”Good Ones Production”, no njegov bivši poslovni partner Vilson još uvek ima deonice u njoj i ne želi da ih vrati glumcu.

Upravo iz tog razloga proslavljeni glumac je bio prinuđen da tuži Džima za 15 miliona dolara. Njih dvojica zvanično ne sarađuju već 12 godina unazad.

Vilson nije bio zainteresovan za produciranje projekata, niti je želeo da ima poslovne veze s Kostnerom, no svejedno navodno nije želeo da potpiše dokument o gašenju firme bez naknade u obliku pola miliona dolara u deonicama.

Takođe, navodno je imao vrlo ružne reči za svog bivšeg poslovnog partnera kojem je pomogao 1983. da dobije prvu ulogu u filmu “Stacy’s Knights”. Njih dvojica su sarađivali na nekoliko filmova poput “Telohranitelja”, “Poštara” i “Plesa s vukovima” za koji su obojica dobili Oskara.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA