Kim Kardašijan podnela zahtev za razvod braka od Kanjea Vesta

Kanje teško podnosi sve što se dešava sa Kim i zbog razvoda je tužan i unemiren

  • 0
Kim Kardashian Kim i Kanje; Foto: Profimedia

Rijaliti zvezda Kim Kardašijan (40) podnela je zahtev za ravod, nakon skoro sedam godina braka sa reperom Kanjeom Vestom (43), prenose strani mediji.

Prethodnih meseci kružile su glasine da oni već duže vereme ne funkcionišu i da žive odvojeno, a sada svetski mediji prenose da je Kardašijanka načinila prvi korak kako bi se zvanično rastala sa Kanjeom.

Kardašijanka je navodno tražila zajedničko pravno i fizičko starateljstvo nad njohovo četvoro dece, ćerki Nort (7) i Čikago (3), te sinova Sejnta (5) i Psalma (1).

Kim je već odavno skinula burmu, a na porodičnom putovanju porodice Kardašijan, Kanje nije bio prisutan. Iako svake godine svojoj ženi priredi iznenađenje za Dan zaljubljenih, ove godine to nije bio slučaj, a sve to što se dešavalo ukazivalo je na to da njima u braku ne cvetaju ruže.

Iako su odluku doneli zajedno, za dobrobit dvoje proodice, Kanje teško podnosi činjenucu da je razvod neminovan i zbog svega što se dešava je tužan i unemiren. Njegova, uskoro, bivša supruga ne želi da ga odvoji od dece, te mu je i rekla da može da ih viđa kad god poželi.

Kim i Kanje nisu javno komentarisali nesuglasice tokom prethodnih meseci, kao ni navode o razvodu, koji je sada ušao i u zvaničnu proceduru.

Podsetimo, cela priča oko razvoda slavnog para krenula je nakon Kanjeovog ispada u kojem je u javnom nastupu otkrio da je Kim htela da abortira jedno njihovo dete. Potom su otputovali na odmor i pokušali da spase brak, ali nije više išlo.

Video: Kim Kardašijan pokazala nikad manji struk

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA