≫ 

Kamila Kabeljo ponosno pokazala stomak: "Mi smo stvarne žene s celulitom, strijama i masnoćom"

- Podsetila sam sebe na to da je ratovanje sa svojim telom tako zastarelo - napisala je pevačica

  • 5
Kamila Kabeljo Kamila Kabeljo; Foto: Tanjug/AP

Pevačica Kamila Kabeljo (24) jedna je od slavnih žena koje javno pričaju o pozitivnom pogledu na telo i samouvereno pokazuje svoje obline, kao i svoje mane, a njen najnoviji video na tu temu izazvao je oduševljenje.

- Volim svoje telo - napisala je pevačica uz snimak iz auta koji je podelila na "TikToku".

- Trčala sam u parku i bavila se svojim poslom trudeći se da budem u formi, trudeći se da budem zdrava. I nosila sam top koji pokazuje moj stomak i nisam ga uvlačila. Jer trčala sam i postojala kao normalna osoba koja ne uvlači stomak sve vreme. I pomislila sam "dođavola". No, onda sam podsetila sebe na to da je ratovanje sa svojim telom tako zastarelo - istakla je Kamila.

- Zahvalna sam na ovom telu koje mi dopušta da radim šta treba. Mi smo stvarne žene s oblinama, celulitom, strijama i masnoćom. I moramo to imati, dušo - dodala je pevačica.

Kabeljo je u video-snimku zapevala i pesmu pokojne soul-dive Arete Frenklin "Giving him something he can feel".

"Da, Kamila, lepa si", "Predivna si, kraljice", "Kakav uzor", "Tako mi se sviđa ovaj video! Budimo zahvalni za svoja tela", "Tako sam ponosna na tebe", "Hvala što si ovo podelila", "Ne znaš koliko mi je ovo trebalo", "Činjenica je da normalna tela kao naša privlače momke kao što je Šon Mendes. Pobeda", "Tako si draga i lepa", komentarisali su njeni pratioci.

Inače, Kamila je nedavno svojim izgledom podstakla nagađanja o trudnoći.

- Ona je tako snažna, jasna i samopouzdana u vezi sa svojim telom i tako artikulisana i empatična kada je reč o ostalim ljudima, pa je promenila i moju perspektivu - ispričao je Šon.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dobro je

    20. jul 2021 | 10:03

    Pa nema svaka zena na svetu jedinu ambiciju da ima ravan stomak i zategnutu zadnjicu i bravo za nju! Samouverene i srecne ljude u svojoj kozi uvek ima ko ce da voli!!

  • 20. jul 2021 | 05:14

    Ba sje lepo izgledala pre 5 godina sada izgleda veoma zapusteno.

  • Bg

    19. jul 2021 | 22:47

    Totica😁

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA