Bobi Braun progovorio o traumatičnoj tajni koju je sakrivao 40 godina

Dotakao se i svoje borbe s narkoticima, kao i porodične tragedije

  • 0
Bobby Brown  Bobi Braun Foto: Anthony Behar / ddp USA / Profimedia

Bobi Braun je rešio da ipak podeli sa javnošću izvesne detalje iz života, o kojima je verovao da će zauvek ćutati, a koji su traumatični.

Za "Biography: Bobby Brown" mu je najpre trebalo mnogo snage, a sada, pred premijeru istog zakazanu za 30. maj, seo je pred kamere "People-a" pa porazgovarao o svemu, ističući kako veruje da bi "danas i zasigurno bio drugi čovek da ga sveštenik nije maltretirao kao malog".

Osim toga, dotakao se i svoje borbe s narkoticima, porodične tragedije, te „traumatične tajne koju je skrivao i više od 40 godina". njegovu ispovest u celosti će pomenuti mediji objaviti idućeg petka.

Braun (53) je odrastao u opasnom delu Bostona. U razgovoru s pomenutim medijima, prisetio se kako su mu pripadnici policije izudaraili i uhapsili majku pošto se bila umešala u hapšenje jednog komšije. Tada, prema njegovim tvrdnjama, "otišlo" mu je detinjstvo i to ga je veoma zabolelo.

Osim toga, dotakao se i svoje borbe s narkoticima, porodične tragedije, te "traumatične tajne koju je skrivao i više od 40 godina". njegovu ispovest u celosti će pomenuti mediji objaviti idućeg petka.

Braun (53) je odrastao u opasnom delu Bostona. U razgovoru s pomenutim medijima, prisetio se kako su mu pripadnici policije izudaraili i uhapsili majku pošto se bila umešala u hapšenje jednog komšije. Tada, prema njegovim tvrdnjama, „otišlo" mu je detinjstvo i to ga je veoma zabolelo.

- Socijalna služba me je preuzela na izvesno vreme tada. Trebalo je da boravim s velikim vernicima, ali nije bilo baš tako. To nije bilo lepo mesto za dete. Sveštenik me je maltretirao, pokušao je da me dodirne, siluje. A ja sam bio veoma, veoma mlad dečak. Nisam znao šta je to, niti da postoje ikakve granice. Sve što sam znao bilo je da mi se to ne dopada. I nikad to nisam zaboravio - otvorio je dušu on, napominjući da ga je to i kasnije u životu mučilo.

- I to je na neki način uticalo na moje odluke, kad su u moj život došli narkotici. Droga, alkohol, sve to... - dodao je Bobi, koji je uspeo da porocima kaže "ne" pre dve decenije.

Iako je isprva to odbijao, shvatio je da mu pričanje o tome u stvari pomaže.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA