Da li prepoznajete majku i ćerku sa slike? (FOTO)

Poznata pevačica na ovoj fotografiji ima samo četiri godine, bezbrižna u naručju svoje majke novinarke nije mogla ni da nasluti kakva je burna budućnost čeka i da će jednog dana uspeti da prodrma čitav Balkan

  • 14

Nikada ne biste pogodili da je na fotografiji jedna od najkontroverznijih pevačica na ovim prostorima sa samo četiri godine, u naručju svoje majke, tada popularne radijske voditeljke Divne Karleuše. Sada je već jasnije da je preslatka devojčica sa slike Jelena Karleuša, koja je od sipmatične devojčice izrasla u fatalnu plavušu koja neretko bije bitke sa čitavim Balkanom.

Fotografije koje bude sećanja na odrastanje pevačica je objavila na društvenim mrežama, gde je ujedno istakla da su Divna i ona oduvek bile podrška jedna drugoj.

- Izvinjavam se ovoj devojčici što je sve prošla - napisala je Jelena setno ispod jedne od svojih slika kad je bila sedmogodišnje dete.

Jelena je rođena 17. avgusta 1978. godine u Beogradu, dok su se njeni roditelji Divna i Dragan Karleuša razveli dok je još bila mala.

Za period iz osnovne škole kaže da je provela nemilo, jer su je druga deca gazila, čupala i ismevala u školi. Pevačica postaje sa svega 15 godina, dok je kroz karijeru menjala muzičke pravce - od narodnog preko folka do zabavnog i elektro zvuka.

Dva puta se udavala, a trenutno je u braku s fudbalerom Duškom Tošićem, s kojim ima dve ćerke.

Ponosna je što nosi titulu jedne od nakontroverznijih estradnih ličnosti, te redovno u javnosti govori o tabu temama "bez dlake na jeziku", zbog čega najčešće izaziva lavinu negativnih reakcija i komentara.

(J. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sanja

    11. septembar 2013 | 17:00

    Ona uopšte nije kontroverzna,ona je prosta i nekulturna! I nije pjevacica,već cirkusant.Da vidite kad ljudima ovde u Njemackoj pokažem neku pjesmu...Haha pa trebate vidjeti reakciju..Muž joj je igrao ovde jedno vrijeme i svi iz kluba i navijači su mislili da je ona trandza,dodje tako na trening pa u stilu kao zvijezde neke se ponaša.Mnogo je smjesna,a i žalosna u isto vrijeme.

  • Sanja

    11. septembar 2013 | 21:24

    @Jo Bubi e ajd' razligu o ti i tvoja trandza.Htjedoh napisati ali ne znam da l' si ona ili on,al pošto volis dobiticnu bice da si ONO. Ja je ne mrzim,niti sam zavidna ostvarena sam i kao mama i jako uspjesna u svom poslu..Ona jednostavno lupa,nije se proslavila muzikom već napadima na neke veće od nje.Kompleks žene.Nek ima svoje mišljenje,ali ne treba ga nametati drugima,sta koga briga sta ona misli..Uostalom nas narod naziva ovcama i sl.I tim puni novine..

  • Dunja

    11. septembar 2013 | 19:42

    Ma Jelena je jedna carica! Ne kazem,nekad pretera ali jako postujem sav njen trud I zalaganje...i realno jeste da kad god je neka zurka I krene neka njena pesma,svi je znaju I svi djuskaju. Svi znaju bar jednu njenu pesmu,i svi znaju ko je Karleusa. Od svog imena je napravila brend. Bilo je jos pevacica sa osrednjim glasovnim mogucnostima..gde su one,a gde Karleusa??! Zasto vam njen uspeh izaziva toliku mrznju? Zena lepo kaze sta misli,ima dve prelepe devojcice,muza,pare znaci ostvarena u svakom smislu. Ja joj zelim svu srecu. Jednostavno,lavica.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA