Maja Marijana pobegla od muža!

"Veoma je utučena. Najzad je prekinula svaki kontakt sa Mladenom! Na sve načine se trudila da spase brak, čak mu se i vratila posle batina, ali je na kraju shvatila da nema budućnost", ispričao je pevačicin prijatelj

  • 6

Pevačica Maja Marijana ponovo je odlučila da napusti svog supruga Mladena Šmakića, par meseci nakon što mu je oprostila to što ju je pretukao, zbog čega je završila u Urgentnom centru!

Pevačica i njen suprug, nakon skandala koji je odjeknuo u medijima, izgledili su odnose, međutim, to nije bilo dovoljno da par nastavi da funkcioniše, te su brojne nesuglasice dovele do konačnog prekida ljubavnog, ali i poslovnog odnosa!

Folkerka je sa njim prekinula saradnju, te na nastupe i snimanja sada ide bez menadžera, i po svoj prilici, moraće da potraži drugog.

- Maja je veoma utučena. Najzad je prekinula svaki kontakt sa Mladenom, a sve ređe ga spominje. Bilo joj je teško da se rastane od njega, iako su njihovi odnosi veoma poljuljani. Na sve načine se trudila da spase brak, čak mu se i vratila posle batina, ali je na kraju shvatila da nema budućnost - ispričao je pevačicin prijatelj.

Maja, kao ni njen suprug nisu bili dostupni za komentar.

(Telegraf.rs/Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MMilan

    13. decembar 2013 | 12:03

    A za par dana ce mu sve"oprostiti " i vratiti se u zelji da sacuva brak,ha,ha,ha

  • bla bla

    13. decembar 2013 | 11:17

    oce opet na naslovne

  • ona

    13. decembar 2013 | 12:13

    Ma budala. Izgleda da se njoj dopadaju batine. Auuu bre zeno!! Bolje dobar razvod nego los brak!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA