Adil moli Džejovu ćerku da mu se vrati! (FOTO)

Pevač ne može da podnese što su mu ugled i karijera narušeni, te svakodnevno preklinje Anu Ramadanovski da sve demantuje

  • 15

Pevač Adil Maksutović prvo je pretukao Džejovu ćerku, suprugu Anu Ramadanovski, zatim sve demantovao, a sada je moli da mu se vrati.

Naime, Adil već danima strahuje za svoju bezbednost, ali je uplašen i zbog reakcija publike, pa se na sve načine trudi da vrati Anu. Moli je da sve demantuje kako bi nastavili da žive zajedno.

Pevač je svestan koliko je njegov napad na Džejovu ćerku uticao na njegovu dalju karijeru, te je otkazao sve nastupe do kraja ove godine. Sada je spreman na sve kako bi vratio staru sliku o sebi u narodu. Maksutović je svestan da su ga fanovi, koje je ranije imao u velikom broju, sada omrzli, te da mu je karijera na klimavim nogama.

- Adil nije verovao da će se ovolika hajka dići nakon što je objavljeno da je pretukao svoju nevenčanu suprugu Anu, a posebno ga je pogodilo što su mu mnoge kolege okrenule leđa. Nije siguran kako će publika reagovati kada se pjavi na sceni, a nakon mnogobrojnih komentara na internetu, uplašen je i za svoju bezbednost - priča izvor blizak pevaču za "Alo".

Maksutović ne sme ni da izađe Džeju na oči, budući da mu je iskusniji kolega pomogao dosta u građenju karijere.

Podsetimo, Adil je pretukao Anu u petak uveče, a za Telegraf je sve demantovao, tvrdeći da je šokiran lažima koje mediji plasiraju, i najavio je tužbu.

Ipak, kako smo nezvanično saznali, MUP Srbije je podneo krivičnu prijavu protiv pevača zbog narušavanja javnog reda i mira. Nakon toga, Ana je izjavila da ju je pevač pretukao, šutirao u stomak i vukao za kosu, a razlog je navodno njena ljubomora, jer pevač previše vremena provodi sa izvesnom Adrijanom.

Džej Ramadanovski je rekao da nikada neće oprostiti zetu što mu je istukao ćerku, ali da nije ljut na njega, već mu ga je žao.

(A. Č./ Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA