X FACTOR: Voditelj BBC-ja pohvalio Tamaru Milanović (FOTO) (VIDEO)

Skot Mils, koji je pomogao Kikiju Lesendriću kao gost mentor, napisao je na Tviteru da je devojka iz Majura "Ozbiljna "X Factor faca"

  • 5

Da je "X Factor Adria" jedan od najpopularnijih šou-programa u zemlji govori podatak da društvene mreže i dalje "bruje" o prvoj epizodi "kuće sudija" u kojoj smo saznali finaliste iz Eminine i Kikijeve grupe.

Posebnu pažnju na društvenim mrežama privukao je komentar Lesendrićevog gosta mentora Skota Milsa, čuvenog  radio-voditelja iz Velike Britanije,  koji je na Tviteru u toku emisije postavio Tamarin nastup i napisao komentar "Ozbiljna X Factor faca!"

Da podsetimo, Skot Mils se vrlo rado odazvao pozivu dugogodišnjeg prijatelja Kikija Lesendrića da mu pomogne pri odabiru najboljih takmičarki iz grupe "Devojke do 27".

- Drago mi je da je Skot prihvatio moj poziv, njegovo poznavanje muzike je fascinantno. Poznato je da je Skot radio sa svetskim izvođačima, bio je i glavni gost na turneji Robi Vilijamsa, a njegov šou na BBC radio 1 je jedan od nasjlušanijih.radio programa širom sveta. Čim sam postao sudija "X Factora" bilo mi je logično da  ga, kao vrhunskog profesionalca i mog velikog prijatelja, pozovem kao gosta mentora. Hvala mu što mi je pomogao u donošenju teške odluke – istakao je Kiki Lesendrić.

Sledećeg utorka u 21:15 na Televiziji "Pink" Željko i Kristina zajedno sa gostima mentorima biraju finaliste svojih grupa: "Stariji od 27" i "Bendovi".

Pogledajte kako je Tamara otpevala numeru Bebi Dol u "kući sudija"

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sanja

    19. decembar 2013 | 11:32

    Joj Boze.Ko stavi ovog Kikija.Totalno neinteresantan,gleda izgled djevojaka.Nikakav savjet,sav neki bezze..Bilo je puno većih i boljih izvodjaca za sudiju!

  • Veliki

    19. decembar 2013 | 13:47

    Pa ovo je x factor nije prvi glas , naravno da je izgled bitan pa nije ovo radijsko takmicenje...Kiki je veoma kompetentan i lepo je izabrao.

  • Sanja

    19. decembar 2013 | 14:42

    @Veliki Kiki je ok niko to neosporava,ali nije za ulogu sudije.Ne treba više Karleusa na Balkanu,ona jedna je i previše.Ona za tebe ima možda x faktor?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA