Luni je hirurg rekao da je vanzemaljac, a ona poručuje: Jedva čekam svima da pokažem grudi! (VIDEO)

- Stvarno sam bila jaka, čak me je i doktor pohvalio i rekao da nisam normalna, da sam vanzemaljac i da nešto nije u redu sa mnom! (smeh) - kaže Luna

"Imam male bolove, ali kada uživaš u nečemu onda nije toliko strašno", počela je Luna Đogani (23) sa osmehom razgovor sa našom ekipom, na temu toga da li je bole grudi, usled ugradnje silikona.

- Stvarno sam bila jaka, čak me je i doktor pohvalio i rekao da nisam normalna, da sam vanzemaljac i da nešto nije u redu sa mnom! (smeh) Pre 5 dana sam se operisala, a pomeram ruke... Sad imam steznik, pa će sve to biti malo veće... - dodala je.

Ulazak u zadrugu 3, Luna Djogani Luna Đogani, Foto: Nikola Tomić

- Još nije realna slika, kako izgledaju, ali su jako lepe i srećna sam što sam to napokon uradila! Jedva čekam da bacim ovaj pojas i da konačno pokažem to što sam toliko dugo htela! (smeh) - rekla je Luna.

Ulazak u zadrugu 3, Luna Djogani Luna Đogani, Foto: Nikola Tomić

Čitav razgovor poslušajte u videu na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivana Budimir

    7. septembar 2019 | 00:12

    Luna veceras si imala odlican stajling! Bravo!

  • Mali boro 🔨

    7. septembar 2019 | 00:13

    Jeza cime se devojka ponosi, umesto da pokaze svima koliko je "pametna" ona bi svima da pokaze s*se.. Tuzan je njen zivot..

  • Lol

    7. septembar 2019 | 00:12

    Ovako bas izgleda svetski... Za razliku od Kije. Moj deda prvi put kad je video Kiju rekao je da ima seljacku facu.. Za Lunu je rekao samo da je mrsava.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA